Η Κορωνίδα πήρε το δεύτερο… εισιτήριο για την φάση των \”16\” του Κυπέλλου Χανίων από τον 6ο όμιλο.
Η ομάδα του Βάμου νίκησε με 1-0 στη Μοναχή Ελιά τον Κρ. Αστέρα και τερμάτισε στην δεύτερη θέση του ομίλου, πίσω από τον πρωτοπόρο Μινώταυρο, που έστω και με πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει εκτός έδρας με 3-0 του ΔΑΑΟΧ. Στο 23\’ ο Κουνάκης εκμεταλλεύτηκε το λάθος διώξιμο του Φρονιμάκη και με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 42\’ από ιδανική μπαλιά του Στρατουδάκη ο Δημούσης πρόλαβε την έξοδο του Ιωακειμίδη και με πλασέ σε κενή εστία από το ύψος της περιοχής πέτυχε το 0-2. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 82\’ όταν ο Καλαϊτζάκης έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον Καλέλλη, που πλάσαρε σωστά για το 0-3.

Για πλούσιο φωτορεπορτάζ από το ματς πατήστε ΕΔΩ.

Στον 1ο όμιλο Πανακρωτηριακός και Αστέρας Μανολιόπουλου έχοντας εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση έπαιξαν χωρίς σκοπιμότητες αλλά έμειναν στο 0-0, παρότι υπήρξαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, με κυριότερη το δοκάρι του Καλλέργη για τους γηπεδούχους. Η κυπελλούχος Σπάθα αποχαιρέτισε με νίκη τη φετινή διοργάνωση, αφού επικράτησε εκτός έδρας του Α.Ο. Περιβολίων με 2-1. 
Το \”6 στα 6\” πέτυχαν τα Κεραμειά στον 3ο όμιλο, με το ευρύ 6-0 επί του Ιδομενέα, με το οποίο έφτασαν τα 24 γκολ (μ.ο. 4 γκολ ανά αγώνα). Με νίκη 2-1 στο Νιο Χωριό απέναντι στον Νέο Σαμψών \”σφράγισε\” την πρόκρισή της η Ασπίδα. 
Στον 4ο όμιλο ο πρωτοπόρος Άρης Βουκολιών νίκησε με 1-0 τον Τιτάνα, σημειώνοντας την 5η νίκη του σε έξι ματς. Στο άλλο παιχνίδι ο Γρανίτης έφυγε με… ψηλά το κεφάλι από τον θεσμό, νικώντας με 1-0 τον Ίκαρο Μουρνιών, με μακρινό σουτ του Μαραγκάκη στο 60\’.
Η βαθμολογία των ομίλων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook