Εκπληκτικό παιχνίδι έγινε στα Περιβόλια με τον Πλατανιά να ανατρέπει αρχικά το προβάδισμα του Παναθηναϊκού, αλλά να πέφτει ο ίδιος στη συνέχεια… θύμα ανατροπής, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του ΠΑΟ στα Χανιά, όπου μετρούσε δύο ήττες και μία ισοπαλία.

Ο Καρέλης, που αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης, έδωσε προβάδισμα στους \”πράσινους\” στο 10\’ αλλά ο Πλατανιάς \”απάντησε\” άμεσα στο 14\’ με το πρώτο γκολ του Κουλιμπαλί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στο 50\’ ο Τόρες έβαζε… φωτιά στα Περιβόλια, με το δεύτερο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα και 13ο συνολικά, αλλά η συνέχεια είχε πράσινη… απόχρωση. Εκμεταλλευόμενος αδράνειες στην άμυνα του Πλατανιά ο Παναθηναϊκός έφτασε σε μία σπουδαία νίκη με τα γκολ των Ντίνα (52\’) και Ζέκα (69\’).
Στη συνέχεια η Χανιώτικη ομάδα είχε ένα πεντάλεπτο πίεσης στην εστία του Κοτσόλη, χωρίς να καταφέρει όμως να σώσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι \”ερυθρόλευκοι\” του Γιάννη Χριστόπουλου δεν είχαν κακή εικόνα, αλλά δέχθηκαν φτηνά γκολ, κάτι που επισήμανε στις δηλώσεις του και ο Μεσσήνιος τεχνικός. 

Παρόλο που στο πρώτο ημίχρονο μετά το 0-1 η αντίδραση του Πλατανιά ήταν ιδανική, στην επανάληψη το 2-1 με τον Τόρες δεν λειτούργησε ευεργετικά και δεν μπόρεσαν οι γηπεδούχοι να διαχειριστούν το προβάδισμα που πήραν. 

Δεν είχε προβλήματα ο Αρετόπουλος, σωστές υποδείξεις από τον α\’ βοηθό Βερρή και λανθασμένες από τον β\’ Τσολάκη, που ανέκοψε κακώς με οφσάιντ Μέντες (62\’) και Καρέλη (84\’).

Φάσεις-γκολ
6\’ Ο Τόρες αποφεύγει τον Κουτρουμπή και σουτάρει στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
10\’ ΓΚΟΛ: Ο Δώνης έκλεψε τη μπάλα από τον Νέπλιακ, που σέντραρε ιδανικά για τον Καρέλη, ο οποίος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα εκμεταλλευόμενος και την κακή τοποθέτηση του Ολιμπά (0-1).
12\’ Ο Τσουράκης κέρδισε με πείσμα τη μπάλα από τον Σίλντενφελντκαι σούταρε, για να αποκρούσει ο Κοτσόλης. Στη συνέχεια το γυριστό του Τόρες πέρασε αρκετά έξω από την εστία.
14\’ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Τόρες, η μπάλα από κόντρα σε Μενδρινό και Κουλιμπαλί φτάνει στον τελευταίο, που με πλασέ σκοράρει για την ισοφάριση (1-1).
28\’ Κόρνερ του Νάνο, προβολή του Καρέλη διώχνει σωτήρια ο Τόρες.
35\’ Λάθος του Τριανταφυλλόπουλου ο Τζίλβαν βρίσκει χώρο και σουτάρει για να αποκρούσει δύσκολα ο Κοτσόλης. 
48\’ Ο Ολιμπά βγαίνει έγκαιρα και κόβει τον Καρέλη.
50\’ ΓΚΟΛ: Υποδειγματική αντεπίθεση του Πλατανιά, ο Μενδρινός πήρε τη μπάλα από τον Μαχαμάτ και πάσαρε στον Τζίλβαν. Ο Βραζιλιάνος έβγαλε τη σέντρα, ο Νέπλιακ δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα και ο Τόρες σε κενή εστία πλασάρει για το 2-1.
52\’ Σέντρα-σουτ του Πράνιτς διώχνει δύσκολα ο Ολιμπά.
52\’ ΓΚΟΛ: Με συρτή εκτέλεση κόρνερ ο Νάνο βρίσκει τον Ντίνα, που πιάνει στον… ύπνο την άμυνα του Πλατανιά, πλασάροντας σωστά για το 2-2.
64\’ Μπαλιά του Πέτριτς πλασέ του Καρέλη μπλοκάρει σε δεύτερο χρόνο ο Ολιμπά.
69\’ ΓΚΟΛ: Σέντρα-σουτ του Καρέλη κοντράρει στον Ιτούα, ο Ολιμπά δεν μπλοκάρει και ο Πέτριτς στέλνει τη μπάλα πάνω στον Γάλλο γκολκίπερ, για να σκοράρει σε κενή εστία ο Ζέκα (2-3).
74\’ Σέντρα του Νέπλιακ για τον ξεμαρκάριστο Μπανανά, τον οποίο κόβει σωτήρια ο Πράνιτς.
81\’ Σουτ του Ναζλίδη αρκετά έξω από την εστία.
88\’ Σέντρα του Μιλούνοβιτς από το σώμα του Τριανταφυλλόπουλου η μπάλα φτάνει στον Μπανανά, που κάνει το γύρισμα με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Ιτούα, Νέπλιακ, Μαχαμάτ, Αγκιλέρα (68’ Τέτε), Μενδρινός (80’ Ναζλίδης), Τσουράκης (76’ Μιλούνοβιτς), Τζίλβαν, Τόρες. 

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Νάνο, Δώνης (57’Μέντες), Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Πέτριτς (75’ Μπούρμπος), Καρέλης (85’ Κλωναρίδης).

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook