Η Επιτροπή Αγώνα Επιπλοξυλουργών Ηρακλείου, που συσπειρώνεται στην ΠΑΣΕΒΕ, καλεί κάθε αυτοαπασχολούμενο επιπλοποιό, κάθε μικρομεσαίο επαγγελματία του ξύλου, να πάρει μέρος στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση του σωματείου την Πέμπτη το απόγευμα, 18:00, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

\”Παλεύουμε να αλλάξουμε το σωματείο προς όφελος μας, να το κάνουμε αγωνιστικό μετερίζι όλων των μικρομεσαίων ξυλουργών.
Τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε δεν λύνονται με την μεμονωμένη προσπάθεια του καθενός χωριστά. Το σωματείο μας δεν μπορεί να μένει άλλο αδρανές και ανύπαρκτο στις σημερινές συνθήκες. Η ανανέωση που επικαλούνται οι εκπρόσωποι του κυβερνητικού συνδικαλισμού θα είναι κενό γράμμα αν δεν έχει ουσιαστικά χαρακτηριστικά ρήξης με το παλιό, ρήξης με όσους κρατούσαν το σωματείο μακριά από τη δράση και συνέβαλαν στην απομαζικοποιηση του.

Είναι ώρα το σωματείο μας να αλλάξει ρώτα. Όλοι μπορούμε να συμβάλουμε σε αυτό στηρίζοντας την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΠΙΠΛΟΞΥΛΟΥΡΓΩΝ, την παράταξη που συσπειρώνει στις γραμμές της όλους όσους θέλουν να προσφέρουν σε αυτήν την υπόθεση.

Η παρουσία των συναδέλφων στην εκλογοπαλογιστική συνέλευση είναι αναγκαία και μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά στην δρομολόγηση εξελίξεων προς όφελος όλων μας.
Η ενίσχυση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης είναι το κλειδί για μια άλλη πορεία του σωματείου μας που θα υπηρετεί τις ανάγκες μας και θα παλεύει για τα προβλήματα μας.
Στην διακήρυξη της περιγράφονται οι στόχοι πάλης γύρω από τους οποίους καλούμε κάθε συνάδελφο να συσπειρωθεί, να παλέψουμε οργανωμένα και συλλογικά ενάντια στις αίτιες των προβλημάτων μας, πριν μας προλάβουν τα χειρότερα.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook