Η ίδια είχε πει ότι υπεβλήθη σε επέμβαση προσθετικής ενός ακόμη στήθους, με σκοπό να έχει τρία και μάλιστα δυσκολεύτηκε πολύ να βρει γιατρό.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της προχώρησε στην επέμβαση αυτή προκειμένου να καταστρέψει την εικόνα της και να μην είναι ποθητή στους άνδρες αλλά και λόγους δημοσιότητας. 

Εάν και από την αρχή υπήρχαν αμφιβολίες ως προς το αν είναι αληθινές οι φωτογραφίες που ανέβασε στο facebook ή προϊόν photoshop, τώρα επιβεβαιώνεται ότι η 21χρονη μασέρ έλεγε ψέματα για την προσθετική τρίτου στήθους. 

Μια χαμένη βαλίτσα και ένα έγγραφο αεροδρομίου την «πρόδωσαν». Σύμφωνα με αυτό, η Alisha Hessler, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, έχασε μία βαλίτσα στο αεροδρόμιο της Τάμπα, από όπου κατάγεται, στην οποία μεταξύ άλλων βρέθηκε και ένα τριπλό προσθετικό στήθος, αξίας 5.000 δολαρίων! Τελικά η τσάντα βρέθηκε και παραδόθηκε, σύμφωνα με τα έγγραφα του αεροδρομίου. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο άτομο απασχολεί τα ΜΜΕ.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, είχε γίνει πρωτοσέλιδο, όταν υποχρέωσε έναν άντρα που την είχε χτυπήσει να κυκλοφορεί με μια πινακίδα που έγραφε «χτυπάω γυναίκες». Η ίδια δεν πήγε ποτέ στην αστυνομία να καταθέσει, ενώ μετά και την τελευταία της «επινόηση» με το τρίτο στήθος πολλοί αναρωτιούνται κι εάν και εκείνη η ιστορία ήταν αληθινή.

newsbeast.gr