Μαζικότατη είναι και η σημερινή συγκέντρωση των Αγανακτισμένων στην πλ. Συντάγματος. Τουλάχιστον 50.000 πολίτες έχουν συγκεντρωθεί στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο του προκαθορισμένου ραντεβού- για έβδομη ημέρα- για τις 18:00. Βέβαια, χιλιάδες πολίτες που παρακολούθησαν την ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη και των Πανεπιστημιακών που έσπευσαν στο Σύνταγμα, ανέβασαν κατακόρυφα τον αριθμό των διαδηλωτών.

Λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ οι «Αγανακτισμένοι» προχώρησαν στον αποκλεισμό όλων των εισόδων και εξόδων που βρίσκονται στο περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου του Κοινοβουλίου.

Στην κεντρική είσοδο επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας, τα πνεύματα είναι οξυμένα, καθώς, σε αντίθεση με τις προηγούμενες ημέρες, υπάρχει πλήθος συγκεντρωμένων που φωνάζουν συνθήματα κατά της Βουλής και των βουλευτών.

Δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν παραταχθεί μπροστά από τους διαδηλωτές για να αποτρέψουν την επαπειλούμενη εισβολή στο κτίριο της Βουλής, από το οποίο δεν μπορούν να αποχωρήσουν βουλευτές και εργαζόμενοι.

Οι διαπραγματεύσεις που έχουν ξεκινήσει αξιωματικοί της αστυνομίας με τους πλέον ψύχραιμους από τους διαδηλωτές, προκειμένου να πειστούν να αποχωρήσουν, δεν έχουν αποδώσει, καθώς οι συγκεντρωμένοι δείχνουν ανυποχώρητοι.

zougla.gr