Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τον θάνατο μιας γυναίκας η οποία φέρεται να θάφτηκε ζωντανή και στη συνέχεια να πέθανε από ασφυξία μέσα στο μνήμα!

Το μακάβριο αυτό περιστατικό συνέβη στην Περαία θεσσαλονίκης όταν οι συγγενείς της άτυχης 45χρονης κατήγγειλαν ότι η γυναίκα θάφτηκε ζωντανή καθώς ξύπνησε από το κώμα που είχε περιέλθει, αλλά πέθανε από … ασφυξία(!) μέσα στο φέρετρο, λίγη ώρα μετά την κηδεία της!

Αιτία των όσων υποστηρίζουν, είναι οι μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής και μιας ομάδας μικρών παιδιών που έπαιζαν έξω από την περίφραξη του νεκροταφείου σύμφωνα με τις οποίες άκουσαν μια γυναικεία φωνή να καλεί σε βοήθεια, μέσα από τα έγκατα της γης! 

Από την πλευρά της η Χρυσή Ματσικούδη επικεφαλής του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο αναφέρει ότι η γυναίκα ήταν νεκρή. Προσωπική της εκτίμηση όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους, είναι ότι δεν πρόκειται για νεκροφάνεια.

Όπως εξήγησε, η γυναίκα είχε νεκρική ακαμψία και είναι αδύνατον να μπορούσε να χτυπήσει το φέρετρο όπως υποστήριξαν οι μάρτυρες. Το χρονικό

Όπως αναφέρει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, η 45χρονη νοσηλευόταν σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της πόλης και σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς χθες το πρωί άφησε την τελευταία της πνοή. Το απόγευμα έγινε η κηδεία της και αφού αποχώρησαν οι συγγενείς από το νεκροταφείο λίγη ώρα αργότερα συνέβη το περιστατικό με τη γναικεία φωνή που καλούσε σε βοήθεια, σύμφωναμε τις μαρτυρίες.

Αμέσως η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και άρχισε η διαδικασία εκταφής, αλλά όπως αποκαλύφθηκε ήταν ήδη πολύ αργά. 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η 45χρονη ξύπνησε από το λήθαργο, αλλά πέθανε από ασφυξία μέσα στο φέρετρο. 

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, ενώ οι συγγενείς της καταγγέλλουν τους γιατρούς του ιατρικού κέντρου και αναμένεται να καταθέσουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.