Με εμφατικές νίκες έκαναν ιδανικό… ποδαρικό στο πρωτάθλημα Κεραμειά, Άρης Βουκολιών και Αστέρας Μανολιόπουλου.
Ο ΑΟΚ στο πρώτο ματς που βρήκε απέναντί του την Ιωνία 2000, μετά την αποχώρησή του, ο Γιώργος Ανδρεαδάκης ήταν επιβλητικός, νικώντας με 5-1 στη Μοναχή Ελιά. Χατ-τρικ πέτυχε ο Μανωλεδάκης ενώ δύο φορές κόντρα στην πρώην ομάδα του σκόραρε ο Μπένος. Για… λογαριασμό των γηπεδούχων \”σκόραρε\” ο Τσαγκαράκης, που βρήκε δίχτυα σε λάθος εστία!

Το βίντεο από το kerameiafc.gr (τελ. ενημέρωση 22:53):


Στον Ταυρωνίτη η ομάδα των Βουκολιών στην επιστροφή της μετά από 22 χρόνια πανηγύρισε την εμφατική νίκη με 5-0 επί του Ηρακλή Νεροκούρου. Στο 10\’ ο Παπιδάκης άνοιξε το σκορ και στο 28\’ ο ίδιος κέρδισε πέναλτι που μετουσίωσε σε γκολ ο Ντούπη. Στο 55\’ ο Ράπτης πέτυχε το 3-0 και στο 68\’ ο Λίκα από \”ασίστ\” του Τζαγκαράκη από το χώρο άμυνας ανέβασε το σκορ στο 4-0. Στο 85\’ ο Συροκάκης απέκρουσε πέναλτι του Χαμζάι, για να \”γράψει\” το τελικό 5-0 στο 88\’ ο Παπακαστρήσιος. 
Παρότι βρέθηκε πίσω με ένα γκολ που μπήκε με τη βοήθεια του αέρα -σούταρε ο Παπασηφάκης για να αποκρούσει ο Φραγκούλης και η μπάλα να επιστρέψει στο τέρμα και να καταλήξει στα δίχτυα με τη βοήθεια του αέρα- ο Αστέρας Μανολιόπουλου πήρε την εκτός έδρας νίκη με 3-1 απέναντι στον ΔΑΑΟΧ (φωτ. από Αστέρα Μανολιόπουλου). Το συγκρότημα του Παντελή Μαυρεδάκη συνέχισε με… φόρα από το Κύπελλο ΕΠΣΧ, όπου πραγματοποίησε ελπιδοφόρες εμφανίσεις, φτάνοντας στο \”τρίποντο\” με τα γκολ των Ροκάκη, ΜαυρομάτηΜαμινάκη (πέν.)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook