Εξιχνιάστηκαν, συνολικά 30 υποθέσεις κλοπών – διαρρήξεων οι οποίες είχαν διαπραχθεί κατά το χρονικό διάστημα από τον Δεκέμβριο 2013 έως και την 30 Σεπτεμβρίου 2014.

Ειδικότερα από την διενεργηθείσα προανάκριση, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 47χρονου ημεδαπού, ο οποίος από τον Δεκέμβριο 2013 έως και την 30 Σεπτεμβρίου 2014, είχε διαπράξει 23 κλοπές, 3 διαρρήξεις και τέσσερις 4 απόπειρες διαρρήξεων, όλες σε καταστήματα, στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου, αφαιρώντας χρήματα και διάφορα αντικείμενα.

Αναλυτικότερα, ο 47χρονος συνελήφθη χθες (30.09.2014) το πρωί, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για τέσσερις υποθέσεις κλοπών από καταστήματα, που διαπράχθηκαν, προχθές το μεσημέρι και χθες το πρωί.

Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.