Η ΕΠΟ πήρε απόφαση για αναβολή και των φιλικών ποδοσφαιρικών αγώνων!
Κατά συνέπεια όσα φιλικά είχαν προγραμματιστεί μέχρι και τη Δευτέρα (06/10) δεν θα πραγματοποιηθούν!
Η Επισκοπή γνωστοποίησε την αναβολή του φιλικού με τον Α.Ο. Χανιά ενώ το ίδιο έγινε και στην περίπτωση του Κισσαμικού με τα Κεραμειά.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι, σε συνέχεια της από 30/9/2014 απόφασης του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Ανδριανού, αναβάλλεται η διεξαγωγή όλων των φιλικών ποδοσφαιρικών αγώνων που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στο χρονικό διάστημα 1-6/10/2014.»
Η ανακοίνωση της Επισκοπής:
Η απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Ανδριανού, να αναβληθεί κάθε επίσημη και ανεπίσημη ομαδική δραστηριότητα στο χώρο του ποδοσφαίρου από 1 Οκτώβρη έως τις 6 του τρέχοντος του μηνός, λόγω του θανάτου του φιλάθλου Κώστα Κατσούλη από τα επεισόδια του αγώνα Γ’ Εθνικής Ηρόδοτος – Εθνικός, έφερε συνάμα και την αναβολή του φιλικού που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο (4/10) της ομάδας μας απέναντι στον ΑΟ Χανιά στα Περβόλια Χανίων…
Ως εκ τούτου η ΠΑΕ Επισκοπής έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Ο σύλλογός μας, σεβόμενος την υπουργική απόφαση και φυσικά το πένθος που έχει «τυλίξει» το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν θα δώσει τον προγραμματισμένο φιλικό αγώνα για τις (4/10) με τον ΑΟ Χανιά κρατώντας σταθερή θέση στις αρχές και στις αξίες του. 
Επιπροσθέτως, ευχαριστεί την ΠΑΕ ΑΟ Χανιά για τις όποιες διενέργειές της προκειμένου –πριν από το δυστυχές περιστατικό με τον εκλιπόντα φίλαθλο- να πραγματοποιηθεί ένας σημαντικός φιλικός αγώνας».

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook