​Ένας 41χρονος Ρουμάνος κατηγορείται για τον βιασμό 42χρονης Βουλγάρας, μαστροπεία και σωματεμπορία σε βάρος της ιδίας αλλά και άλλων αλλοδαπών γυναικών Ρουμανικής καταγωγής.

Όπως κατήγγειλε η ίδια η 42χρονη, στις 12 Νοεμβρίου 2013 βρισκόταν στη Ρόδο μαζί με τον δράστη, ο οποίος τη βίασε μπροστά στα μάτια δύο άλλων αλλοδαπών γυναικών, που κρατούσε κλειδωμένες σε δωμάτιο.

Η γνωριμία τους είχε γίνει μερικές μέρες πριν στην Αθήνα μέσω μίας φίλης της, με τον 41χρονο Ρουμάνο να της προτείνει να πάει μαζί του στη Ρόδο, προκειμένου να την βοηθήσει να βρει δουλειά ως σερβιτόρα. Εκείνη τον ακολούθησε, πήγαν στο σπίτι του στην Παλιά Πόλη κι εκεί βρήκε άλλες δύο αλλοδαπές, κλειδωμένες σ’ ένα δωμάτιο.

Ο 41χρονος τους έδωσε φαγητό και αμέσως μετά πλησίασε τη 42χρονη Βουλγάρα και της είπε ότι «πρέπει να κάνουν έρωτα». Εκείνη αρνήθηκε και αυτός, σύμφωνα με τα όσα λέει η ίδια, την χτύπησε και με την απειλή όπλου την βίασε παρουσία και των δύο άλλων γυναικών!

Η Βουλγάρα ισχυρίστηκε πως το βράδυ της ίδιας ημέρας την μετέφερε σε κατάστημα στην πόλη της Ρόδου προκειμένου να «κανονίσει για δουλειά», που θα είχε να κάνει με την ερωτική συνεύρεσή της με πελάτες, όμως εκείνη αρνήθηκε και έτσι επέστρεψαν στο σπίτι.

Την επόμενη μέρα (13 Νοεμβρίου) ο Ρουμάνος πήρε και πάλι την 42χρονη και την πήγε σε ξενοδοχείο της πόλης της Ρόδου προκειμένου να κοιμηθεί με κάποιον «για να βγάλουν λεφτά» όπως της είπε. Εκεί και όση ώρα ο Βούλγαρος ήταν απασχολημένος με το να επικοινωνήσει με τον «πελάτη», η αλλοδαπή κατάφερε να ξεφύγει, βγήκε στο δρόμο και βρήκε δύο περαστικούς από τους οποίους ζήτησε βοήθεια.

Με τη βοήθεια των πολιτών της Ρόδου, του ΕΚΑΒ και της αστυνομίας, η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης. Ο 41χρονος Ρουμάνος θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου την επόμενη εβδομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ρουμάνος προωθούσε γυναίκες με αυτόν τον τρόπο. Μια 20χρονη Ρουμάνα κατέθεσε πως πείστηκε από τον ίδιο μέσω διαδικτύου να έρθει στην Ελλάδα για να της βρει δουλειά. Όταν εκείνη ήρθε, την πήγε σε μπαρ της Ρόδου με σκοπό να κάνει παρέα στους πελάτες. Στη συνέχεια, όταν η κοπέλα αρνήθηκε, την απείλησε πως θα κάνει κακό στους δικούς της στη Ρουμανία. Την ανάγκασε να δουλέψει μέχρι και σε οίκο ανοχής, ασκώντας της ψυχολογική βία.

Σε βάρος του 41χρονου Ρουμάνου με την δικογραφία που σχηματίστηκε, ασκήθηκαν από την Αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου βαρύτατες ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για: σωματεμπορία κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια με απατηλά μέσα (για την Βουλγάρα), βιασμό (για την Βουλγάρα), μαστροπεία (για την Ρουμάνα), παράνομη κράτηση (για την Ρουμάνα και δύο άλλων αλλοδαπών), εκμετάλλευσης πόρνη, οπλοφορία, οπλοχρησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος χαρακτήρισε τις κατηγορίες που έχουν ασκηθεί σε βάρος του «αναληθείς, ψευδείς και αβάσιμες» και ισχυρίστηκε πως ουδεμία σχέση έχει με όλα αυτά τα οποία του αποδίδονται. Όπως ο ίδιος είπε, ήρθε στην χώρα μας πριν από ένα χρόνο για να βρει μία καλύτερη μοίρα, ενώ από τον Ιούλιο του 2013 διαμένει και εργάζεται στη Ρόδο.

Σε ότι αφορά στην υπόθεση, ο 41χρονος δήλωσε πως με την 20χρονη Ρουμάνα διατηρούσε σχέση και ήταν η κοπέλα του, η οποία μάλιστα ασκούσε το επάγγελμα της ιερόδουλης, ενώ για την 42χρονη Βουλγάρα είπε πως γνωρίστηκε μαζί της μέσω της μητέρα της στην Αθήνα, όμως τίποτα από αυτά που έχει καταγγείλει σε βάρος του δεν ισχύει.

Στο σπίτι του βρέθηκαν και σύριγγες, για τις οποίες ισχυρίστηκε πως περιείχαν φάρμακο για τις γάτες του. Τέλος ο Ρουμάνος ζήτησε από την ανακρίτρια την κατά αντιπαράσταση εξέταση του τόσο με την Βουλγάρα όσο και με την άλλες δύο κοπέλες που φέρεται να κρατούσε παρά τη θέληση τους, προκειμένου να αποδειχτεί η αλήθεια των ισχυρισμών του.

Ο 41χρονος Ρουμάνος κρίθηκε προφυλακιστέος.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook