Τρεις διεθνείς κλήσεις κατέφθασαν στον Πλατανιά για ποδοσφαιριστές της Χανιώτικης ομάδας.

Οι εμφανίσεις του Ουσμαν Κουλιμπαλί δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Πολωνό ομοσπονδιακό προπονητή του Μαλι -και άλλοτε τεχνικό της Καβάλας- Χένρικ Κάσπερτσακ, που τον κάλεσε για τους αγώνες με την Αιθιοπία για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών.

Στην Εθνική ομάδα του Κονγκό κλήθηκε ξανά ο Μπερνάρ Ιτούα ενώ και ο Ζένια Νέπλιακ βρίσκεται και πάλι στις επιλογές για την Εθνική ομάδα Κ21 της Ουκρανίας.

Η ενημέρωση του Πλατανιά:

«Κλήση για συμμετοχή στις υποχρεώσεις των εθνικών τους ομάδων έλαβαν οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά Χανίων, Μπερνάρ Ονάνγκα Ιτούα, Ουσμάν Κουλιμπαλί και Ζένια Νέπλιακ.
Ειδικότερα, ο Ιτούα κλήθηκε εκ νέου για τους αγώνες της εθνικής ομάδας του Κονγκό με τη Νότια Αφρική, στις 11 και 15 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων του Κυπέλλου Εθνών, που θα διεξαχθεί το 2015 στο Μαρόκο.
Ο Κουλιμπαλί κλήθηκε για τους αγώνες της εθνικής ομάδας του Μάλι με την Αιθιοπία, στις 10 και 15 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο επίσης των προκριματικών αγώνων του Κυπέλλου Εθνών.
Τέλος, ο Νέπλιακ κλήθηκε -και πάλι- για τους δύο αγώνες της εθνικής ομάδας Κ21 της Ουκρανίας με τη Γερμανία, στις 10 και 14 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ21.
Οι τρεις ποδοσφαιριστές αναμένεται να ενσωματωθούν στις αποστολές των εθνικών τους ομάδων τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου και να επιστρέψουν στα Χανιά αμέσως μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές τους ομάδες.»