Η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ συνεχίζοντας τη συνεργασία της με τον όμιλο \”Αντέννα\” , προβάλλει στο χανιώτικο κοινό το βραβευμένο πρόγραμμα της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης «The Met: Live in HD», που αυτήν τη στιγμή μεταδίδεται σε περισσότερες από 2.000 αίθουσες θεάτρων και κινηματογράφων σε πάνω από 66 χώρες παγκοσμίως, έχει προσελκύσει περισσότερους από 15 εκατομμύρια θεατές από την έναρξή του, τον Δεκέμβριο του 2006. 
Το φιλόμουσο ελληνικό κοινό το αγκάλιασε από την αρχή του, ενώ ολοένα και περισσότεροι θεατές το ανακαλύπτουν κάθε χρόνο. Αξίζει να σημειωθεί πως για τη σεζόν 2013- 2014, το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου, σε Ελλάδα και Κύπρο, για τις παραστάσεις του βραβευμένου προγράμματος, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με το αριστούργημα του Guiseppe Verdi «Μάκβεθ», σε ζωντανή μετάδοση από τη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014, με ώρα έναρξης 19.55
Γενική Είσοδος : 18 €
Παιδικό / Φοιτητικό / άνεργοι / ομαδικό (άνω των 20 ατόμων) : 13 €
Εισιτήρια θα προπωλούνται στο ΚΑΜ το Σάββατο από 18.00 – 20.00
Περιγραφή
Η σεζόν της Live in HD αρχίζει στις 11 Οκτωβρίου με τη σαιξπηρική τραγωδία του Verdi και την Anna Netrebko στον φωνητικά και δραματικά απαιτητικό ρόλο της Λαίδης Μάκβεθ. Η περίφημη παραγωγή του 2007 από τον Adrian Noble, με τη διεύθυνση του Fabio Luisi, παρουσιάζει επίσης τους: Željko Lučić στον ομώνυμο ρόλο, Joseph Calleja ως Μακντάφ και René Pape ως Μπάνκο.
Υπότιτλοι : Ελληνικοί
Cast
Λαίδη Μάκβεθ : Anna Netrebko
Μακντάφ : Joseph Calleja
Μάκβεθ : Željko Lučić
Μπάνκο : René Pape

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook