Αποτελεί ίσως την γηραιότερη οπαδό της Λίβερπουλ, ο λόγος για την Μπέτι Μάσκερ, η οποία στις 24 Οκτωβρίου θα κλείσει τα 103 και θα μπει στα 104 χρόνια ζωής.
Αυτό και μόνο του θα μπορούσε να αποτελεί μια εντυπωσιακή είδηση, όμως υπάρχει κάτι άλλο που, ίσως, είναι πιο εντυπωσιακό από τον «άθλο» υπεραιωνόβιας γυναίκας.
Συγκεκριμένα λοιπόν η Μπέτι, έχει λάβει μέχρι στιγμής 4 χιλιάδες κάρτες για τα γενέθλια της- που είναι σε 17 μέρες-, από γνωστούς και αγνώστους, οι οποίοι της εύχονται… χρόνια πολλά!
Όλα ξεκίνησαν όταν ρωτήθηκε τι θέλει για τα γενέθλια της και απάντησε: «μια κάρτα, αγαπάω τις κάρτες», όμως συνέχισε λέγοντας πως δεν περίμενε να λάβει πολλές καθώς: «οι περισσότεροι φίλοι μου έχουν πεθάνει».
Αυτή τη δήλωση «ανέβασε» με ανάρτηση της στο facebook η εγγονή της. Από εκείνη την μέρα, η δημοσίευση έχει κοινοποιηθεί πάνω από 16 χιλιάδες φορές με την Μπέτι να λαμβάνει περίπου 200 κάρτες την ημέρα και ακόμα έχουμε 17 μέρες.
Οι κάρτες έρχονται από μέρη όπως οι ΗΠΑ, η Αυστραλία, η Ευρώπη, ακόμα και η Σιγκαπούρη.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπέτι είναι φανατική οπαδός της Λίβερπουλ, ενώ μόλις πριν από 10 χρόνια έφυγε από την πόλη, για να είναι κοντά στην οικογένεια της.
«Είναι \’\’τρελή\’\’ με το ποδόσφαιρο, βλέπει κάθε αγώνα, είδε όλους τους αγώνες του Μουντιάλ», είπε ένας από τους ανθρώπους κοντά στη Μπέτι.
Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί, πως όντας 104 ετών, δηλαδή γεννηθείσα το 1910 θα μπορούσε να έχει παρακολουθήσει όλα τα Παγκόσμια Κύπελλα που έχουν διεξαχθεί, αφού στο πρώτο Μουντιάλ, ήταν 20 ετών!
in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook