Ανακοίνωση με την οποία στηρίζουν τη νέα κίνηση που προέκυψε τις τελευταίες μέρες προεξέχοντος του Παντελή Ευθυμάκη έβγαλαν οι «Blue Boys». Ο σύνδεσμος φιλάθλων του ΑΟ Χανιά είχε κάνει κάτι παρόμοιο και με την κίνηση Ψυλλάκη, δείγμα του ότι θέλει να δει την αγαπημένη του ομάδα να βγαίνει από το αδιέξοδο ανεξαρτήτως προσώπων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Α.Ο.ΧΑΝΙΑ Blue Boys στηρίζει τη \”κίνηση φίλων Α.Ο.ΧΑΝΙΑ\” ώστε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας όπως άλλωστε πράξαμε και στο παρελθόν με καθε ανάλογη κίνηση!

Ξέρωντας το σκοπό αυτής της κίνησης όσον αφορά την οργάνωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα και στη πλήρη διαφάνεια που εκείνη θα εφαρμόσει, είμαστε αρωγοί αυτής της προσπάθειας και θέλουμε όλοι οι χανιώτες του νομού και μή, χωρίς \”χρώματα\” και κόμματα ενωμένοι να βγάλουμε το Χανιώτικο ποδόσφαιρο απο το τέλμα και τη μιζέρια και να κοιτάξουμε κατάματα και με αισιοδοξία το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Βάζοντας στην άκρη εγωισμούς και συμφέροντα ας βοηθήσουν όλοι αυτή τη \”κίνηση φίλων του Α.Ο.ΧΑΝΙΑ\”,  και με αγάπη, ομοψυχία και ομαδική δουλειά ας ξυπνήσουμε επιτέλους το γίγαντα ΑΟΧ απο τη χειμερία νάρκη που τόσα χρόνια είχε πέσει!

 Ας στηρίξουμε λοιπόν αυτή τη κίνηση κάνοντας τα λάθη του παρελθόντος να εκλείψουν και όλα τα ΧΑΝΙΑ ενωμένα να προχωρήσουμε μπροστά για το καλό του Α.Ο.ΧΑΝΙΑ.

Τέλος επιθυμία μας και ευχή μας είναι  το Δ.Σ του Α.Ο.Χ να ειναι \”πολύχρωμο\” και όλοι μαζι Α.Ο.ΧΑΝΙΑ!!».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης                                                                          

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook