Η εταιρία που θα πάρει 1,6 εκατ € από την Περιφέρεια και το ΕΣΠΑ, διαπίστωσα σήμερα ότι δεν διαθέτει ούτε σελίδα στο Ίντερνετ …αλλά θα μας κάνει ιντερνετική προβολή ως περιφέρεια… Τώρα ησύχασα… \”την αναβαθμίζουν μου δήλωσαν σε σχετική ερώτηση μου…\”

Και θα μου πεις είναι κακό; Όχι!

Κακό είναι, που δεν απάντησαν ούτε μια φορά στις επίμονες ερωτήσεις μου για το που θα πάνε αυτά τα λεφτά και τι εκτιμήσεις κάνουν οι κυρίες της ENCORE για την επίτευξη του στόχου και την ανταπόδοση της συνολικής προβολής του νησιού στο εξωτερικό..

Δεν αφήνω ειλικρινά καμία αιχμή προς την Περιφέρεια. Ακολούθησε μια διαδικασία διαγωνισμού όπως προβλεπόταν… Άλλωστε στο παρελθόν έχει πάρει τα εύσημα για τις διαδικασίες της, όπως ξεκαθάρισε και ορθά ο κύριος Ραπτάκης.

Έχω όμως πολλές αμφιβολίες μετά από αυτά που είδαν τα μάτια μου σήμερα και άκουσαν τα αυτιά μου, αν η συγκεκριμένη εταιρία ξέρει που βρίσκεται στο τουριστικό χάρτη η Κρήτη και… από που ξημερώνει!

Έχουν λέει αναλάβει αντίστοιχες καμπάνιες για την Ηπειρο και τη Κεντρική Μακεδονία. Μάλιστα. Μιλάμε για κατ εξοχήν τουριστικές περιοχές (!!!)

Τους εξήγησα ότι εδώ είναι Κρήτη, κι αυτό σημαίνει ναυαρχίδα στον Ελληνικό τουρισμό. Τι μου λέτε για τουρισμό σε Άρτα και Κοζάνη. Από Ρόδο Μύκονο Κερκυρα έστω μεριά υπάρχει εμπειρία; ρώτησα… \”ΟΧΙ\” μου είπαν ευγενικά.. Κατάλαβα είπα.. θα μάθετε στου \”Κασίδη το κεφάλι\” και θα ακριβοπληρωθείτε γι αυτό..

Αν αυτό δεν είναι χρυσές δουλειές σε καιρό πείνας, τότε τι είναι αναρωτιέμαι..

Οι κύριοι που με ενημέρωσαν για το αντίστοιχο Βατερλώ σε Ρέθυμνο και Λασίθι μάλλον είχαν δίκιο… Ήρθαν να ακούσουν τι θέλουμε να κάνουμε και θα το κάνουν… Εμ, έτσι το κάνουμε και μόνοι μας καλύτερα…

Ή πολύς ο χαβαλές, ή εγώ έχω γίνει πολύ απαιτητικός για το αυτονόητο…

Κρίμα.

Δείτε την ανακοίνωση της περιφέρειας Κρήτης:

Περιφέρεια Κρήτης και τοπικοί φορείς «συστρατεύονται» με κοινές θέσεις για την προσέλκυση του ποιοτικού τουρισμού μέσα από οργανωμένη -στοχευμένη διαφημιστική προβολή με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στην Κρήτη. Για την επίτευξη του στόχου πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη στην Περιφέρεια, ως συνέχεια των άλλων συναντήσεων με τους φορείς Τουρισμού και Αυτοδιοίκησης σε Χανιά, Ρέθυμνο και Άγιο Νικόλαο Λασιθίου που οργάνωσε ο τομέας τουρισμού της Περιφέρειας παρουσία του Εντεταλμένου Συμβούλου τουρισμού Μιχάλη Βαμιεδάκη, του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Κρήτης Νίκου Ραπτάκη και στελεχών της αναδόχου εταιρίας η οποία έχει αναλάβει μέσω προγράμματος του ΕΣΠΑ το έργο της προβολής και διαφήμισης της Περιφέρειας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η Περιφέρεια όπως αναφέρθηκε συστρατεύεται με τους φορείς με κοινές θέσεις μέσα από το διάλογο για την επίτευξη του κοινού στόχου. «Είναι σημαντικό γιατί πλέον πάμε σε στοχευμένες δράσεις προβολής, οι οποίες έχουν σκοπό να αναδείξουν τους θεματικούς άξονες του τουρισμού άρα, επιπλέον του κλασικού ήλιος και θάλασσα, να αναδειχθούν τα άλλα πλεονεκτήματα του νησιού μας και με αυτό τον τρόπο να προσελκύσουμε τουρίστες – επισκέπτες οι οποίοι θα έρθουν και πέραν της υψηλής περιόδου τότε που τους έχουμε ανάγκη και μάλιστα που θα είναι και υψηλότερου ποιοτικού επιπέδου» δήλωσε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Μιχάλης Βαμιεδάκης.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «στηρίζουμε την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου που είναι και το βασικό μας στοίχημα», ενώ διευκρίνισε ότι οι προτάσεις θα είναι συγκεκριμένες δραστηριότητες τις οποίες θα προτείνει κάθε φορέας είτε αυτοδιοικητικός είτε επαγγελματικός και θα μπορούν να στηριχτούν από τους συγκεκριμένους φορείς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και όχι μόνο.

Κ.Σ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook