Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν ο Σπύρος Μπαξεβάνος έχει τον ευχάριστο… πονοκέφαλο να έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους και τον Ρικάρντο Βερόν.
Ο προπονητής του Κισσαμικού στις δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ομάδας, για το ματς με τον Αστέρα Βάρης, επισήμανε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να δείξουν ότι ο αποκλεισμός στο κύπελλο από τη Νέα Ιωνία αποτέλεσε μία κακή παρένθεση.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας, που θέλουμε να το κερδίσουμε. Έχουμε δύο νίκες στο πρωτάθλημα και παρά το γεγονός ότι ήρθε ο αποκλεισμός στο κύπελλο πιστεύω να συνεχίσουμε τη βαθμολογική συγκομιδή στο πρωτάθλημα. Έχουμε δύο εντός έδρας παιχνίδια, αρχής γενομένης τώρα την Κυριακή το πρώτο. Είναι σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και μετά να κοιτάξουμε το επόμενο. Είναι πολύ σημαντικό να δείξουμε ότι υπήρχε μία κακή παρένθεση στο κύπελλο. Υπάρχει αισιοδοξία στην ομάδα και νομίζω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Δεν υπάρχει καμία απουσία. Κι εγώ δυσκολεύομαι να αποφασίσω για την δεκαοχτάδα, αλλά σημασία έχει ότι τους έχω όλους ετοιμοπόλεμους. Πιστεύω να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να μπορέσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Η ενημέρωση για την προπόνηση της Παρασκευής (10/10):

Ομαλά, και με τη συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών, κύλησε ακόμα μία προπόνηση της ομάδας μας, την Παρασκευή (10/10).Η τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι της Κυριακής (12/10, 15:00) με τον Αστέρα Βάρης είναι προγραμματισμένη το πρωί του Σαββάτου (11/10). Μετά το τέλος της θα γνωστοποιηθεί η αποστολή για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook