Με προπόνηση στο Πόρτο Χέλι ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Α.Ο. Χανιά, που με ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά τον Πορτοχελιακό, για την παραχώρηση του γηπέδου.
Η επίσημη ενημέρωση μαζί με σχετικό βίντεο από την ιστοσελίδα του ΑΟΧ:
\”Στον πλαστικό τάπητα του γηπέδου του Πορτοχελιακού, έλαβε χώρα  η προπόνηση του Σαββάτου για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, υπό την καθοδήγηση του Σούλη Παπαδόπουλου και του άμεσου συνεργάτη του Σταύρου Παπανδρέου, πραγματοποίησε το σημερινό πρόγραμμα που περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις μυικής ενεργοποίησης ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος καθώς την Κυριακή στις 4 το απόγευμα, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ερμιονίδα στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football Legaue.
Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά, ευχαριστεί θερμά την ομάδα του Πορτοχελιακού για την παραχώρηση του γηπέδου (πλαστικό), για την προπόνηση της ομάδας μας και της εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια του πρωταθλήματος που ξεκίνησε και την βρήκε νικήτρια με 4-3, στον πρώτο της αγώνα μετά απο απουσία ενός χρόνου από τα επίσημα πρωταθλήματα.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook