Η γυναίκα είχε πει στις αρχές ότι ο ηλικιωμένος άντρας πέθανε στις 28 Απριλίου μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, αλλά τα ιατροδικαστικά στοιχεία έδειξαν ότι είχε πεθάνει τουλάχιστον πριν εννέα μήνες!

Μία χήρα καταδικάστηκε όταν οι αρχές βρήκαν στο σπίτι της το πτώμα του συζύγου της ο οποίος φέρεται να είχε πεθάνει πριν εννέα μήνες. Η διαβολική χήρα δήλωσε ότι τελευταία επιθυμία του άντρας της ήταν να φαγωθεί από… πουλιά σύμφωνα με ένα ινδικό τελετουργικό!

Δεν μπόρεσε όμως να εξηγήσει και να δικαιολογήσει το γεγονός ότι όλο αυτό το διάστημα έπαιρνε τη σύνταξη του 88χρονου άντρα της ενώ εξαργύρωνε τις επιταγές που του είχαν σταλεί.

Η 55χρονη είπε στους αξιωματικούς οι οποίοι εντόπισαν το πτώμα του συζύγου της μέσα στο σαλόνι, ότι ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία να φαγωθεί από… γύπες σύμφωνα με ένα τελετουργικό της Ινδίας.

«Ήθελε να φαγωθεί από τα πουλιά για να γίνει μέρος του κύκλου της ζωής» δήλωσε η γυναίκα του.

«Δυστυχώς ήθελε να πεθάνει στην αυλή για να φαγωθεί αλλά δεν τα κατάφερε. Άφησε την τελευταία του πνοή εδώ» είπε η γυναίκα στους αξιωματικούς.

Η αστυνομία είχε επισκεφτεί το σπίτι του ζευγαριού το Μάιο αλλά η γυναίκα είπε ότι ο σύζυγος της είχε πάει ένα ταξίδι με την αδερφή του ενώ είπε ότι είχε υποστεί εγκεφαλικό και χρειαζόταν ιδιαίτερη φροντίδα.

Αυτό ήταν που έκανε τους ερευνητές να μπουν σπίτι της γυναίκας και να εντοπίσουν το μακάβριο θέαμα.

Δείτε το βίντεο

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook