Δυναμικό και πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα έκανε στους πίνακες τηλεθέασης το πρωινό του Μάρκου Σεφερλή, που «έπιασε» ακόμα και το 62,2%, στέλνοντας τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά στο 15% και σε ποσοστά μειωμένα στο μισό!

Κατά μέσο όρο, η πρεμιέρα του \”Mega Με Μία\” έκανε συνολικά 47,3%  και περίπου 54,2% στις ηλικίες 15 – 44, ενώ το «Πρωινό» 20% και το 16,5%, αντίστοιχα, ποσοστά μειωμένα κατά 50% σε σχέση με αυτά που έκανε πριν την έναρξη της εκπομπής του Σεφερλή. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Μάρκος πήρε την σκυτάλη από τους Καμπουράκη – Οικονομέα με ποσοστό 17% και οι Σκορδαλιαγκαίοι από τον Παπαδάκη με 28%.

Τα ποσοστά για το σύνολο της τηλεθέασης

\"agbsynolo.jpg\"

Καθ’ όλο το τρίωρο, η εκπομπή του Mega είχε προβάδισμα άνω των 30 ποσοστιαίων μονάδων στα δυναμικά κοινά και 20 ποσοστιαίων μονάδων στο σύνολο της τηλεθέασης έναντι του ΑΝΤ1. Μάλιστα, στο διάστημα 11:00 – 11:30, όσο ο Σεφερλής είχε μαγειρική και την συνέντευξη Τσιμιτσέλη στον λουτήρα του Ουγγαρέζου, το Mega «έπιασε» το 62,2% στα δυναμικά κοινά, ενώ ο ΑΝΤ1, με την παρέα των Σκορδαλιαγκαίων να συζητά και την Μπαραμπρίγου να μαγειρεύει, έκανε 15,8%.

Τα ποσοστά τηλεθέασης στις ηλικίες 15 – 44

\"agbdynamia.jpg\"

Αν και η σεζόν μόλις άρχισε και είναι νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα για τον νικητή της «μονομαχίας», το σίγουρο είναι ότι ο Μάρκος Σεφερλής μπήκε δυναμικά στην ψυχαγωγία του 10:00 – 13:00, δίνοντας έτσι ηχηρή απάντηση, τόσο στον ανταγωνισμό, όσο και στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε πριν καν αρχίσει…

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook