Συνεχίζει να πληρώνει το Δημόσιο ενοίκιο για κτίριο που στεγαζόταν ο ΕΟΠΥΥ στα Ν. Μουδανιά, ενώ οι υπηρεσίες του έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας από τον Φεβρουάριο 2014.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του halkidikifocus, στο κτίριο παραμένει μόνο ένα… ακτινολογικό μηχάνημα το οποίο είναι χαλασμένο και προορίζεται να δοθεί για σίδερα!

Όπως καταγγέλουν οι γιατροί της Χαλκιδικής, θα μπορούσε να έχει μεταφερθεί στο υπόγειο του Κέντρου Υγείας, όπως και ο υπόλοιπος υλικοτεχνικός εξοπλισμός.

Την καταγγελία έκανε ο Υπεύθυνος ΠΕΔΥ Χαλκιδικής, γιατρός Άγγελος Κουλούρης. Την καθυστέρηση στην αποδέσμευση του κτιρίου παραδέχθηκε από την πλευρά του ο Διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, Θρασύβουλος Βεντούρης, που έχει την ευθύνη, τονίζοντας ωστόσο το κτίριο θα εκκενωθεί το αργότερο μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.

Μάλιστα ο Θρασύβουλος Βεντούρης επιβεβαίωσε ότι συνεχίζεται κανονικά η καταβολή του ενοικίου, τονίζοντας ότι όλος ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός έχει μεταφερθεί στο υπόγειο του Κέντρου Υγείας Ν. Μουδανιών και απομένει μόνο ένα ακτινολογικό μηχάνημα, το οποίο μάλιστα είναι άχρηστο και θα δοθεί για σίδερα.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook