Κάθε εμπόδιο σε καλό τους. Σίγουρα η καταστροφή του εργοστασίου παραγωγής γιαούρτης της Κρι Κρι ΑΕ την παραμονή των Χριστουγέννων του 2013 δεν ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί στην οικογένεια Τσινάβου. Αλλά τελικώς τα πράγματα φαίνεται πως εξελίχθηκαν καλύτερα.

«Δεν μας έδιναν λιγότερο από ενάμιση χρόνο πρόβλεψη για την επαναλειτουργία της μονάδας. Και εμείς καταφέραμε να την επαναλειτουργήσουμε σε επτά μήνες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της σερραϊκής γαλακτοβιομηχανίας κ. Παναγιώτης Τσινάβος. Και δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η νέα μονάδα ήδη λειτουργεί, αλλά και ότι η δυναμικότητά της μπορεί να φτάσει ως και τους 300 τόνους γιαούρτης την εβδομάδα.

Η διοίκηση της εταιρείας σίγουρα χρειαζόταν αυτή τη δυναμικότητα, αφού οι άνθρωποί της διατρέχουν την Ευρώπη απ\’ άκρου σ\’ άκρον επιχειρώντας να κλείσουν νέες συμφωνίες και να συνεχίσει ο ρυθμός ανάπτυξης των εξαγωγών να τρέχει με διψήφιο ποσοστό. Και οι Αγγλοσάξονες, απ\’ ό,τι φαίνεται, είναι οι πιο δεκτικοί στην κατανάλωση της ελληνικής γιαούρτης.

tovima.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook