«Δεν μας έδιναν λιγότερο από ενάμιση χρόνο πρόβλεψη για την επαναλειτουργία της μονάδας. Και εμείς καταφέραμε να την επαναλειτουργήσουμε σε επτά μήνες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της σερραϊκής γαλακτοβιομηχανίας κ. Παναγιώτης Τσινάβος. Και δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η νέα μονάδα ήδη λειτουργεί, αλλά και ότι η δυναμικότητά της μπορεί να φτάσει ως και τους 300 τόνους γιαούρτης την εβδομάδα.
Η διοίκηση της εταιρείας σίγουρα χρειαζόταν αυτή τη δυναμικότητα, αφού οι άνθρωποί της διατρέχουν την Ευρώπη απ\’ άκρου σ\’ άκρον επιχειρώντας να κλείσουν νέες συμφωνίες και να συνεχίσει ο ρυθμός ανάπτυξης των εξαγωγών να τρέχει με διψήφιο ποσοστό. Και οι Αγγλοσάξονες, απ\’ ό,τι φαίνεται, είναι οι πιο δεκτικοί στην κατανάλωση της ελληνικής γιαούρτης.
tovima.gr