Σε δημοπρασία που έγινε στο Κεντ πουλήθηκε μια τεράστια μεταξωτή βράκα της βασίλισσας Βικτώριας για 7.000 ευρώ και ένα ζευγάρι μεταξωτές κάλτσες για 1.400 ευρώ!  
Ο αγοραστής, που δεν είναι από τη Βρετανία, θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, αλλά ο διευθυντής του οίκου δημοπρασιών «Westernhanger Auctioneers» μίλησε για το γεγονός στο BBC.

\"\"

Ο Michael Hogben δήλωσε στο BBC ότι το μεταξωτό εσώρουχο, που χρονολογείται από τον 19ο αιώνα, βρισκόταν για 80 χρόνια στην κατοχή μιας οικογένειας από το Κεντ. Σύμφωνα με τον ίδιο η βασίλισσα είχε δωρίσει τα εσώρουχά της στους πιστούς υπηρέτες της, λίγο πριν τον θάνατό της. Η «τεράστια» βράκα, όπως την χαρακτήρισε ο Hogben, οφείλει το μέγεθός της στα επιπλέον κιλά που είχε πάρει η βασίλισσα προς το τέλος της ζωής της.

Ο ίδιος σημείωσε ότι το μεταξωτό εσώρουχο, που έφθανε μέχρι τα γόνατα της Βικτόριας, φέρει σε διακριτικό σημείο το έμβλημά της.

Ο Hogben υποστήριξε ότι στα σαράντα χρόνια που ασχολείται με το αντικείμενο των δημοπρασιών,τα εσώρουχα της βασίλισσας είναι από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία που έχουν δημοπρατηθεί, ενώ το 2011 ένα παρόμοιο εσώρουχο  της ίδιας δημοπρατήθηκε για 12.000 ευρώ!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook