Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί μέσα από τις εμφανίσεις του με τον Πλατανιά κέρδισε ξανά μία θέση στην Εθνική ομάδα του Μάλι και μάλιστα ήταν βασικός και στο δεύτερο ματς απέναντι στην Αιθιοπία.
Η Εθνική ομάδα της χώρας του μπορεί να ηττήθηκε με 2-3 με γκολ που δέχθηκε στην εκπνοή, αλλά είχε επικρατήσει εκτός έδρας λίγες ημέρες νωρίτερα με 2-0. Για το Μάλι σκόραρε ξανά ο Σαμπού Γιαταμπαρέ, που αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Γκινγκάμπ. 
Αντίθετα δεν συμπεριλήφθηκε στην 18άδα του Κονγκό, παρότι ήταν στην αποστολή ο Ονάγνκα Ιτούα. Το δεύτερο ματς με τη Νότια Αφρική έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, αλλά είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα του Κονγκό με 2-0 το Σάββατο (11/10). Βασικός για το Κονγκό έπαιξε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ντέλβιν Εντινγκά.

Κουλιμπαλί και Ιτούα αναμένονται στα Χανιά την Πέμπτη (16/10).

Η επίσημη ενημέρωση για την προπόνηση της Τετάρτης (14/10):

Προπόνηση υψηλής έντασης με αγωνιστικά παιχνίδια σήμερα το απόγευμα, στο Μάλεμε, για την ομάδα του Πλατανιά Χανίων, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου και των συνεργατών του.

Θεραπεία ακολούθησε ο Περιστερίδης, εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση.
Δεν έλαβαν μέρος στην προπόνηση οι διεθνείς: Νέπλιακ (αναμένεται στα Χανιά απόψε), Κουλιμπαλί (αναμένεται αύριο) και Ιτούα (αναμένεται να επιστρέψει την Παρασκευή).
Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί το απόγευμα, στις 17.00, στο Μάλεμε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook