Το τελευταίο αντίο στον άτυχο Αναστάση Χριστοδουλίδη θα πουν σήμερα στις 16:30 το απόγευμα συγγενείς και φίλοι του άτυχου 23χρονου αστυνομικού, στον Ιερό Ναό του κοιμητηρίου Αγίων Αναργύρων Αττικής.

Ο Αναστάσης Χριστοδουλίδης, μαζί με άλλες δύο γυναίκες, βρήκε τραγικό θάνατο στο φρικιαστικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το πρωί στην οδό Πέτρου Ράλλη, έξω από το κτίριο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, όταν το όχημα που οδηγούσε 27χρονος Αλβανός έπεσε πάνω τους.

«Εμείς τον μεγαλώσαμε, ήταν πάντα ευγενικός και χαμογελαστός, πάντα πρόθυμος για να βοηθήσει τον συνάνθρωπο».

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα λόγια που είπαν οι γείτονες του αστυνομικού, έπειτα από τον θάνατό του.

Από το πρωί στη γειτονιά του άτυχου νέου επικρατεί η θλίψη και διαρκώς καταφθάνουν συγγενείς και φίλοι για να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και ο αδερφός του. Μάλιστα, η μητέρα του, η οποία είναι και η ίδια αστυνομικός δεν μπορεί να πιστέψει το παιχνίδι της μοίρας που πήρε μακριά της τον 23χρονο γιο της.

Ο Αναστάσης Χριστοδουλίδης είχε πάρει απόσπαση από την Τροχαία της Αττικής Οδού στη Διεύθυνση Αλλοδαπών στην Πετρού Ράλλη προκειμένου να παρακολουθήσει επιμορφωτικό σεμινάριο διάρκειας ενός μήνα σχετικά με τον ιό του Έμπολα.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια έχει ζητήσει αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν σε ίδρυμα της επιλογής της.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook