Για τουλάχιστον δύο ώρες κρατήθηκε στο Α.Τ. της Πάρου ο Φάνης Χριστοδούλου. Ο γνωστός πρώην μπασκεμπολίστας συνελήφθη μετά την έκδοση σε βάρος του απόφασης προσωποκράτησης με αφορμή την δικαστική προσφυγή εναντίον του, πρώην εργαζόμενου στις επιχειρήσεις του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Φάνης Χριστοδούλου, που διαμένει μόνιμα στο νησί, είναι ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας και ο αντίδικος του, υπήκοος Αλβανίας, είχε πάθει ηλεκτροπληξια και προσέφυγε με αγωγές και μηνύσεις εναντίον του, ζητώντας αποζημίωση για το εργατικό ατύχημα, καθώς έμεινε παράλυτος από τη μέση και κάτω.

Η ασφαλιστική εταιρεία του έβγαλε αποζημίωση 100.000 ευρώ την οποία δεν αποδέχτηκε και τελικά, πέτυχε την έκδοση δικαστικής απόφασης υπέρ του για χρηματική ικανοποίηση της τάξης περίπου των 280.000 ευρώ, με παράλληλη απόφαση προσωποκράτησης στην περίπτωση της μη καταβολής τους.

Ο Φάνης Χριστοδούλου οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, από τον οποίο αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Μάλιστα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν έχει τα χρήματα της αποζημίωσης και είναι διατεθειμένος να πάει ακόμη και στην φυλακή!

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook