Στις αρχές Νοεμβρίου (3 και 4/11) ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων \”Ο Παγκρήτιος\”, υπό την αιγίδα της ΕΠΣΧ και σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας διοργανώνει σεμινάριο αναθεώρησης ισχύς ταυτοτήτων.
Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι υποχρέωση συμμετοχής έχουν όλοι οι προπονητές (ΟΥΕΦΑ Α\’-ΟΥΕΦΑ Β\’ και εξομοιωμένοι γυμναστές) που έχουν πάρει τα διπλώματά τους (ταυτότητες για γυμναστές) μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2012.
Η σχετική ανακοίνωση του Σ.Π.Π.Ν. Χανίων:
Σας γνωρίζουμε ότι ο Σύνδεσμός μας (Σ.Π.Π.Ν.Χανίων), υπό την αιγίδα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων (Ε.Π.Σ.Χανίων) και σε συνεργασία  με την Ομοσπονδία Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος (ΟΠΠΕ), διοργανώνει στις αρχές Νοεμβρίου (03-04/11/2014) σεμινάριο αναθεώρησης ισχύς ταυτοτήτων, όπως προβλέπεται από την συνθήκη της ΟΥΕΦΑ και τον Κανονισμό Προπονητών της ΕΠΟ.
Υποχρέωση συμμετοχής έχουν όλοι οι προπονητές (ΟΥΕΦΑ Α΄- ΟΥΕΦΑ Β΄ και εξομοιωμένοι γυμναστές) που έχουν πάρει τα διπλώματά τους (ταυτότητες για γυμναστές), μέχρι 31-12-2012 .
Επειδή ο αριθμός συμμετοχής στο εν λόγω σεμινάριο είναι περιορισμένος θα τηρηθεί προτεραιότητα.
Για τις προϋποθέσεις συμμετοχής θα απευθύνεστε στον Γραμματέα και στον Ταμία του Συνδέσμου, κ.κ.Δημήτρη Ανθούση, Χρήστο Παπαδογιάννη στα τηλέφωνα,6947032566,-6976868153 αντίστοιχα. .
Για το Δ.Σ.    
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                   
                                                                                                                                                                                     
ΜΑΝΟΛΗΣ ΠΗΓΟΥΝΑΚΗΣ                             ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΘΟΥΣΗΣ

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook