Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στα Χανιά την Κυριακή 19/10, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους ως 6 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.
Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ρέθυμνο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 20 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 7 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.
Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.
Δείτε την πρόγνωση του καιρού στον Αγ. Νικόλαο εδώ 
και στην Ιεράπετρα εδώ 

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook