Με συνολικά 36 αθλητές και αθλήτρις αναχωρεί ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων για την Θεσσαλονίκη όπου το Σάββατο (4/6) θα πάρει μέρος σε ημερίδα τεχνικής κολύμβησης. Στην ουσία αυτή αποτελεί πρόβα τζενεράλε πριν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών.

Τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στις αδερφές Στέλλα και Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου, οι οποίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας πριν την συμμετοχή τους με την Εθνική ομάδα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ουγγαρίας (11-18/7).

Σύμφωνα με τον τεχνικό του Ν.Ο. Χανίων, Ηλία Καλαμαρίδη (nox.gr): «σε αυτή την ημερίδα θα πάρουν μέρος οι αθλητές μας που πρόκειται να συμμετάσχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών. Η συμμετοχή μας δεν είναι αρκετά μεγάλη καθώς κάποιοι μεγαλύτεροι αθλητές έχουν ολοκληρώσει τη δραστηριότητά τους. Για δύο αθλήτριες βέβαια και αναφέρομαι στις αδερφές Καλογεροπούλου θα είναι το τελευταίο τους τεστ προκειμένου να επιβεβαιώσουν και οι ίδιες σε τι κατάσταση βρίσκονται. Είναι δύο κορίτσια που σε λίγες μέρες έχουν  υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα και σίγουρα αυτό το τεστ θα το αξιοποιήσουν κατάλληλα. Για μας, ως ομάδα, η δυνατότητα χρήσης που έχουμε πλέον της 50άρας πισίνας, μας έχει βοηθήσει σημαντικά και ευελπιστούμε για τα καλύτερα αποτελέσματα στις υποχρεώσεις που μας απομένουν έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου». 

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 5 το απόγευμα και εκτιμάται πως θα ολοκληρωθούν γύρω στις 18.30.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ν.Ο.Χ.:

Βερναδάκης, Βογιατζάκης, Γαλάνης, Καβρουλάκης, Κοκολοδημητράκης, Λεντάρης, Λούτας Νικόλαος, Λούτας Κωνσταντίνος, Μηνάς, Ντουσάκης Γρηγόρης, Ντουσάκης Γιώργος, Παπασταματάκης, Πατεράκης, Σαλεβουράκης, Σεργάκης Αλέξανδρος, Σεργάκης Εμμανουήλ, Σεΐτης, Ψαρουδάκης, Αρχαγγελάκη, Βερυκάκη, Δημητριάδη, Ηλιάκη, Καλογεροπούλου Κωνσταντίνα, Καλογεροπούλου Στέλλα, Κρητικάκη, Καρτσωνάκη, Μαντά, Παπαγεωργίου Γεωργία, Παπαγεωργίου Ιωάννα, Παπαγεωργίου Κέλλυ, Πατεράκη Αντωνία, Πατεράκη Νίκη, Σπυριδάκη, Σεργάκη, Σταγάκη, Ψαρουδάκη.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook