\”Συγκάτοικοι\” στην κορυφή της Β\’ ΕΠΣΧ παρέμειναν Απόλλων και Άπτερα, παρά τις πρώτες βαθμολογικές απώλειες που είχαν.
Η ομάδα του Αγίου Ιωάννη αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με τον Α.Ο. Περιβολίων στον Αλικιανό και αυτή από τα Μεγάλα Χωράφια έφερε το ίδιο αποτέλεσμα στην αναμέτρησή της με την Άμιλλα.
Ο Απόλλων προηγήθηκε στο 55\’ με πέναλτι του Ντούπη, αλλά ο Κισσανάκης -που είχε \”νικηθεί\” σε πέναλτι στο 70\’ από τον Μαργαρώνη- ισοφάρισε στο 87\’.
Στη Σούδα το ματς ήταν επεισοδιακό με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο 15\’ με τον Βερυβάκη και τα Άπτερα να ισοφαρίζουν στο 48\’ με τον Κληρονόμο. Στο 85\’ αποβλήθηκε ο Μαρινάκης για τους γηπεδούχους και στη συνέχεια υπήρξε σύρραξη στους πάγκους με τον Β. Κοκοτσάκη (Άπτερα-αναπληρωματικός) και τον Δ. Βουρδουμπά (Άμιλλα) να αντικρίζουν την κόκκινη. Πολλά παράπονα από τον Χρ. Γιαννουλάκη έχουν τα Άπτερα, που ζήτησαν δύο πέναλτι πάνω στον Αλ. Τσικουδάκη και ένα πάνω στον Χατζηλάρη.
Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο Χάλης με 1-0 απέναντι στον Γρανίτη, στους Αγ. Αποστόλους, με σκόρερ στο 70\’ τον Κουφάκη.
Στο Νιο Χωριό ο Νέος Σαμψών έμεινε στο 0-0 με τον Ποσειδώνα \”σβήνοντας\” το αρνητικό πρόσημο από τη βαθμολογία του. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω δεύτερης κίτρινης του Πισσαδάκη στο 87\’.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook