Λυπημένος που η προσπάθεια των παικτών του δεν απέφερε βαθμολογικά οφέλη για τη Skoda Ξάνθη δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της ακριτικής ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θα έπρεπε να είμαι αναστατωμένος. Είμαι απλά λυπημένος για τους παίκτες μου, γιατί πραγματικά έκαναν ένα καλό παιχνίδι, είχαν καλό πνεύμα, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και κανένας πιστεύω δεν θα ήταν στενοχωρημένος αν είχαμε 3 γκολ υπέρ μας στο α’ ημίχρονο. Στα πρώτα 25 λεπτά του β’ ημιχρόνου ήταν τα χειρότερα ίσως του δικού μας παιχνιδιού, γιατί δεν παίξαμε με το ίδιο καθαρό μυαλό που είχαμε στο α’ ημίχρονο και στο δεύτερο κομμάτι του β’ ημιχρόνου επίσης. Χάσαμε κάποιες εύκολες μπάλες, προσπαθήσαμε να παίξουμε λίγο πιο βαθιά τη μπάλα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον αντίπαλο να γυρίσει ξανά στο παιχνίδι και να δημιουργήσει πίεση στο παιχνίδι μας. Δεχτήκαμε το γκολ, όμως μετά προσπαθήσαμε ν’ αντιδράσουμε και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Νομίζω ότι κάναμε κάποιες καλές ενέργειες και με όλο το σεβασμό για τη δουλειά του αντιπάλου, δικαιούμαστε πολλά περισσότερα. Μία ομάδα που δημιουργεί πολλές ευκαιρίες πρέπει να σκοράρει, αλλιώς υπάρχει το ρίσκο στο τέλος του αγώνα να είσαι λυπημένος, όπως και είμαστε… Από την άλλη πλευρά, αυτό που είπα και στους παίκτες μου μετά το παιχνίδι, πρέπει να είμαστε με το κεφάλι ψηλά και να ξεκινήσουμε από αύριο με καθαρό μυαλό και θετική σκέψη για να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι κρατώντας αυτή τη στάση γιατί έχουμε αρκετή ευχαρίστηση».

Για το αν έπαιξε ρόλο το ότι ο Πλατανιάς \”καιγόταν\” για τη νίκη: «Είναι μάλλον αλήθεια ότι για τον Πλατανιά ήταν μια δύσκολη κατάσταση, αλλά θέλαμε κι εμείς το ματς εξίσου. Ήταν ένα καλό παιχνίδι και νομίζω ότι γι’ αυτό το γεγονός πρέπει και οι δύο ομάδες να δεχτούν τα συγχαρητήριά μας. Αν μιλήσουμε όμως για ευκαιρίες πάλι, νομίζω ότι έχουμε πολύ περισσότερες από τον αντίπαλο. Ο Πλατανιάς ήξερε να πάρει προβάδισμα από τις ευκαιρίες που εμείς δεν δημιουργήσαμε και στο ποδόσφαιρο, σε παιχνίδια σαν κι αυτά, νομίζω ότι αυτό κάνει τη διαφορά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook