Σε προηγούμενα παιχνίδια ο Γιάννης Χριστόπουλος δήλωνε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του αλλά όχι από το αποτέλεσμα και τώρα ήρθε η ώρα να αντιστραφεί αυτή η κατάσταση!

Όπως δήλωσε ο τεχνικός του Πλατανιά τον έκανε χαρούμενο το \”τρίποντο\”, αλλά δεν τον άφησε με ικανοποίηση η εμφάνιση των παικτών του στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας και το ξέραμε από την αρχή, το οποίο έγινε ακόμη πιο δύσκολο γιατί δεν κατάφεραν αρκετοί ποδοσφαιριστές μας να βρεθούν σε καλή μέρα. Την εβδομάδα που πέρασε, τα παιδιά είχαν καλές επαφές με τη μπάλα. Νομίζω και στο ζέσταμα είχαμε καλές επαφές, ξεκίνησε όμως το παιχνίδι και ιδιαίτερα στα πρώτα 15 λεπτά κάναμε πάρα, μα πάρα πολλές λάθος πάσες. Μας δημιούργησε προβλήματα κι ο αέρας και κατάφερε ο αντίπαλος να δημιουργήσει 2-3 καλές φάσεις, όπως κι εμείς. Στο β’ ημίχρονο θέλαμε να κρατήσουμε περισσότερο τη μπάλα, να την κυκλοφορήσουμε καλύτερα, το καταφέραμε πολύ λίγες φορές, κατά διαστήματα. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες όπου μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει νωρίτερα, όπως κι η Ξάνθη. Στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε μία νίκη, έστω και με άγχος στα τελευταία λεπτά, η οποία είναι πολύ σημαντική για εμάς. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Είμαι χαρούμενος για το τρίποντο που καταφέραμε να πάρουμε και από αύριο το πρωί κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα».

Για το αν μετάνιωσε που δεν ξεκίνησε τον Ναζλίδη: «Εγώ το μόνο που μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή είναι δύο πράγματα για το πώς βλέπω εγώ το ποδόσφαιρο και τη φιλοσοφία μου. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο άμυνα, είναι και επίθεση. Και το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο επίθεση, είναι και άμυνα. Εγώ πιστεύω ότι είναι δύσκολο απέναντι σε ποιοτικές ομάδες, αυτή τη στιγμή, να παίξουμε 4-4-2. Από την άλλη κάποια στιγμή όταν χρειάζεται να ρισκάρουμε, τότε ίσως μπορούμε να το κάνουμε. Ο Θωμάς, έπρεπε να ρισκάρουμε… Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, έχει το γκολ, έχει την ικανότητα. Όταν χρειάστηκε να το κάνουμε, το κάναμε. Μας βοήθησε πάρα πολύ, κέρδισε το πέναλτι, ευστόχησε κιόλας. Στη συνέχεια για να βγάλουμε λίγο καλύτερη πίεση στη μεσαία γραμμή, αναγκαστήκαμε να ξαναλλάξουμε τον σχηματισμό μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook