Είναι μόλις 27 ετών, ωστόσο, η συριακής καταγωγής καλλονή Μάραμ Σούσλι που ζει στην Αυστραλία έχει καταφέρει να προκαλέσει αίσθηση στο Διαδίκτυο, εκεί όπου δίνει τη δική της μάχη κατά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.

Τι κι αν πολλοί την αποκαλούν κατάσκοπο, άλλοι φερέφωνο του Άσαντ και ακόμη περισσότεροι ως άλλη μια όμορφη κοπέλα που απλά θέλει να γίνει η επόμενη... Kim Kardashian, η Μάραμ δίνει τον δικό της αγώνα μέσα από τα social media και δηλώνει μια απλή πατριώτισσα, «που είναι αφοσιωμένη στην αλήθεια».Το κανάλι της στο YouTube έχει περισσότερες από 2,5 εκατ. προβολές και στα βίντεο που πολύ συχνά «ανεβάζει», εκφράζει την αγωνία και τη θλίψη της για την χώρα στην οποία γεννήθηκε.Η 27χρονη ακτιβίστρια λέει πως δεν αντέχει να βλέπει την πατρίδα της να καταστρέφεται για αυτό και επιτίθεται συχνά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στους Σύρους αντάρτες, το Ισλαμικό Κράτος αλλά και τις ΗΠΑ.«Οι άνθρωποι εκεί πεθαίνουν. Είναι καθήκον μου να λέω την αλήθεια και τι πραγματικά συμβαίνει στη Συρία», λέει η καλλονή, η οποία, ωστόσο, εκτός από χιλιάδες πιστούς υποστηρικτές, έχει καταφέρει να κάνει και πολλούς εχθρούς οι οποίοι υποστηρίζουν πως η 27χρονη εκμεταλλεύεται την κατάσταση για να κερδίσει φήμη και αναγνώριση.

Η ίδια, πάντως, συνεχίσει να «τιτιβίζει» και να «ανεβάζει» τα βιντεό της στο Διαδίκτυο, λέγοντας απλά πως όσοι δεν την παίρνουν στα σοβαρά, το κάνουν απλά και μόνο γιατί δεν πιστεύουν ότι μια γυναίκα πρέπει και μπορεί να ασχολείται με πολιτικά ζητήματα...

protothema.gr από Daily Mail