Βροχή προβλέπεται για τα Χανιά την  Πέμπτη 23/10, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 21 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Βροχή και τοπικές καταιγίδες προβλέπονται για το Ρέθυμνο την Πέμπτη 23/10, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 21 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.
Βροχερός θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Tις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με εκδήλωση καταιγίδας, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.
Δείτε την πρόγνωση για τον Αγ. Νικόλαο εδώ
Επίσης σε ότι αφορά στις Νότιες περιοχές της Κρήτης δείτε τις προγνώσεις πατώντας πάνω στην πόλη
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook