Στο "Τουρνουά Χατζηθεοδώρου" θα συμμετάσχει η ομάδα Παίδων υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων από τις 24 έως τις 26 Οκτωβρίου.

Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος ακόμα η Βουλιαγμένη (με δύο ομάδες), η Παρτιζάν, η Γλυφάδα, ο Παναθηναϊκός, το Παλαιό Φάληρο και ο Ν.Ο. Πατρών.

Η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ:

Την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται θα έχει την ευκαιρία να επιβεβαιώσει η ομάδα Παίδων υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων η οποία από την Παρασκευή 24 έως και την Κυριακή 26 Οκτωβρίου θα συμμετάσχει στο "Τουρνουά Χατζηθεοδώρου" που διοργανώνει η Βουλιαγμένη.

Για την ομάδα των Ηλία Μαχαίρα και Γιάννη Ζαγουράκη, αυτή, θα είναι η πρώτη της δράση για την καινούργια περίοδο, με το τεχνικό δίδυμο ν’ αναμένεται να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Στο τουρνουά θα πάρουν μέρος η Βουλιαγμένη, με δύο ομάδες, η Παρτιζάν Βελιγραδίου, η Γλυφάδα, ο Παναθηναϊκός, το Παλαιό Φάληρο και ο Ν.Ο. Πατρών.

Ο Ν.Ο.Χ. βρίσκεται στον 2ο όμιλο με αντιπάλους τη Βουλιαγμένη 2, τον Ν.Ο. Πατρών και το Π. Φάληρο.

Η αποστολή του Ν.Ο. Χανίων: Αποστολάκης, Βολτυράκης, Βουράκης, Γουρνιεζάκης, Δασκαλάκης, Καρακαλίδης, Κουτρουλάκης, Μαλινάκης, Μανιουδάκης, Μητράκης, Παπαμανωλιουδάκης, Πατρικάκης, Πισσαδάκης Τζουβαδάκης, Τσιστράκης.

 

Το πρόγραμμα του Ν.Ο.Χ.

 

1η αγωνιστική Παρασκευή (24/10)

22:00 Βουλιαγμένη 2 - Ν.Ο. Χανίων

 

2η αγωνιστική Σάββατο (25/10)

12:00 Ν.Ο. Χανίων - Π. Φάληρο

 

3η αγωνιστική Σάββατο (25/10)

20:30 Ν.Ο. Χανίων - Ν.Ο. Πατρών