Με πιστόλι τύπου στυλό, φωτοβολίδες, πτυσσόμενα μαχαίρια, βεγγαλικά αλλά και λαθραία τσιγάρα, συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης ένας 49χρονος Βούλγαρος στα Χανιά.

Η σύλληψη του 49χρονου έγινε σε περιοχή του Δήμου Χανίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αποκορώνου και τα αδικήματα που τον βαραίνουν αφορούν σε παράνομη οπλοκατοχή,παράβαση του Ν. περί βεγγαλικών πυροτεχνημάτων, παιδικών αθυρμάτων και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος, στον 49χρονο, από αστυνομικούς των ΤΑΕ, όπου κατά τη διάρκεια αυτού, βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα και κατασχέθηκαν:

• πιστόλι (τύπου στυλό),
• 13 φωτοβολίδες,
• 3 πτυσσόμενα μαχαίρια, με μήκος λάμας 8 εκ.,
• 50 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σούδας, ενώ ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook