Σκληρή ανακοίνωση κατά των συνδικαλιστών του ΚΚΕ εξέδωσε η Ανεξάρτητη Κίνηση Οικοδόμων Νομού Ηρακλείου.

Η κίνηση καταγγέλλει πως οι συνδικαλιστές του ΚΚΕ θα μετακινηθούν στην Αθήνα, ενόψει του πανελλαδικού συλλαλητηρίου που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, με έξοδα του Συνδικάτου Οικοδόμων.

Στην ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρεται:

\”ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

• Σε μία εποχή που ο κλάδος έχει υποστεί τις πιο βάναυσες συνέπειες της οικονομικής κρίσης,

• σε μία εποχή που για να κάνουμε ένα μεροκάματο πρέπει να «φτύσουμε αίμα»,

• σε μία εποχή που το μεροκάματο έχει εκφυλιστεί με ευθύνη των εργατοπατέρων της Ομοσπονδίας που δεν έχουν υπογράψει Κλαδική Συλλογική Σύμβαση,

οι συνδικαλιστές του Κ.Κ.Ε. θέλουν να κάνουν ταξιδάκια στην Αθήνα, για να κρύψουν την ανυπαρξία τους στο Ηράκλειο, με τα χρήματα του συνδικάτου και να συμμετάσχουν σε συλλαλητήριο το οποίο δεν εξάγγειλαν τα σωματεία αλλά η κομματική παράταξη του ΠΑΜΕ.

Που είσαστε συνάδελφοι του ΠΑΜΕ, όταν όλα τα συνδικάτα διεκδικούσαμε το ταμείο ανεργίας; Που είσαστε στα μεγαλειώδη συλλαλητήρια και συγκεντρώσεις στο Ηράκλειο;

Δυστυχώς, παρά τα αλλεπάλληλα καλέσματα μας για συμμετοχή στα συλλαλητήρια και τις απεργίες που εξαγγέλλουν τα συνδικάτα και το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, οι εργατοπατέρες του ΚΚΕ συνεχίζουν να ακολουθούν την κομματική γραμμή της διάσπασης του συνδικαλιστικού κινήματος.

Επιτέλους, οι συνδικαλιστές του ΚΚΕ, πρέπει να καταλάβουν ότι ο κόσμος της εργασίας απαιτεί, να κατέβουν τα κομματικά λάβαρα και οι σημαίες, να συσπειρωθούμε στα σωματεία μας και όλοι μαζί να ανατρέψουμε την κατάσταση της εξαθλίωσης.

Επιτέλους σταματήστε να είστε το «δεκανίκι» και το «ανάχωμα» των κομμάτων της Κυβέρνησης, σταματήστε την τακτική των μικροκομματικών και μικροπαραταξιακών συμφερόντων σας και ασχοληθείτε με τα προβλήματα των εργαζομένων. Με την τακτική σας, το μόνο που εισπράττετε είναι η απαξίωση και η απομόνωση από την κοινωνία.

Σας δηλώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε τα χρήματα που προέρχονται από τον ιδρώτα των οικοδόμων, να πάνε σε σημαιάκια και ταξιδάκια της κομματικής παράταξης σας.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΗΝΗΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook