\”Τροχαίο υλικών με εγκατάλειψη\” είναι ο χαρακτηρισμός που δίνει η Τροχαία, όταν κάποιος ασυνείδητος οδηγός προκαλεί υλικές ζημιές σε άλλο όχημα και φεύγει.
Όμως κάλλιστα θα μπορούσε να μετατραπεί και σε \”τροχαίο με τραυματισμό με εγκατάλειψη\”, όπως απο καθαρή τύχη δεν συνέβη στην περίπτωση ενός Ηρακλειώτη ο οποίος την γλίτωσε παρά τρίχα στις Πατσίδες Ηρακλείου.
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης 23 του μηνός, όταν ο κ.Γιώργος Στρατάκης στάθμευσε για λίγα λεπτά με το αυτοκίνητό του σε ένα κατάστημα στις Πατσίδες.
Ξαφνικά, ένα αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα πέφτει πάνω στο αυτοκίνητό του διαλύοντας ολόκληρη την αριστερή πλευρά. 
Δηλαδή, ήταν ευτύχημα που ο κ.Στρατάκης βρισκόταν ακόμη στο κατάστημα και δεν είχε προλάβει να πάει στο αυτοκίνητό του.
\"\"  \"\"
Διαβάστε τι λέει ο ίδιος στο μήνυμα που έστειλε στο Flashnews.gr
\”Αυτή την εικόνα είδα στο αυτοκίνητο μου, ενώ ο υπαίτιος το μόνο που έκανε ήταν να αναπτύξει περισσότερη ταχύτητα και να εξαφανιστεί. Εγώ τώρα είμαι αναγκασμένος με όλες αυτές τις καταστάσεις που επικρατούν να ψάχνω να αγοράσω άλλο αυτοκίνητο.
Την Πέμπτη βράδυ στις 21:10 σταμάτησα να πάρω τσιγάρα από το ψιλικατζίδικο που βρίσκεται στο χωριό ΠΑΤΣΙΔΕΣ και ένα αυτοκίνητο (volκswagen πιθανόν λευκού χρώματος)  με κατεύθυνση από τον κυκλικό του Αγίου Σώζων προς Ηράκλειο το παρέσυρε διαλύοντάς το συγχρόνως. Η ζημιά που προκάλεσε είναι αρκετά μεγάλη όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.
Αυτό που θέλω είναι το αυτονόητο. Να βρεθεί.
Στο αυτοκίνητο που χτύπησε το δικό μου (Peugeot 206), έχει μείνει σίγουρα αρκετό από το χρώμα του δικού μου (ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ) και σίγουρα από την πλευρά του συνοδηγού έχει πολύ \”τσαλάκωμα\”… 
Παρακαλώ για κάθε πληροφορία καλέστε στο 6944 902382 (Γιώργος Στρατάκης)\”

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook