Η Θύελλα με γκολ του Ν. Ρενιέρη στο 17\’ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, υποχρεώνοντας παράλληλα στην πρώτη της ήττα την ΕΘΚ (1-0), που είχε δοκάρι με τον Κουβάτση στο 84\’.
Στην κορυφή πλέον ανέβηκαν -με ματς περισσότερο από Άπτερα και Απόλλωνα, που \”μονομαχούν\” την Κυριακή (26/10) το πρωί- Φωστήρας και Κρ. Αστέρας.
Ο σύλλογος των Αγίων Σαράντα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 55\’ από το γκολ του Ντουντουλάκη γύρισε το \”ματς\” με την Α.Ε. Κυδωνίας (2-1), με τους Φιλιππίδη (65\’) και Ν. Παλαθούρα (85\’), εκμεταλλευόμενος το αριθμητικό του πλεονέκτημα από την αποβολή του Σφυριδάκη στο 60\’. Οι φιλοξενούμενοι, που είχαν δοκάρι στο 58\’ με τον Ιγγλεζάκη, διαμαρτύρονται για την αποβολή και για οφσάιντ στο 2ο γκολ.
Η ιστορική ομάδα του Βαμβακόπουλου νίκησε με 3-2 στην Αγία Μαρίνα τον Γρανίτη, με ανατροπή στο σκορ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 42\’ με τον Μπιτσάκη, για να φέρει… τούμπα το ματς με δύο γκολ ο Βούρβαχης (48\’ και 69\’). Στο 77\’ ο Καβάθι έκανε το 1-3, για να μειώσει στο 90\’ ο Αμπραμισβίλι.
Στο Εμπρόσνερο, το αποκορωνιώτικο ντέρμπι κατέληξε στη Δάφνη με 1-0 κόντρα στον Νέο Σαμψών, με γκολ του Καπριδάκη στο 20\’. Στο 70\’ ο Μπόζης απέκρουσε το πέναλτι του Μαυρογιαννάκη. Στο 75\’ είχε δοκάρι ο Μαλλινδρετάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook