Αν και τόνισε ότι στόχος του ΑΟΧ ήταν η νίκη, ο Σούλης Παπαδόπουλος ανέφερε ότι και με την ισοπαλία η ομάδα του είναι πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΑΟΧ:

Για το ματς: 

«Όπως είπε και εδώ ο συνάδελφός μου ο κ. Παντέλης, τα παιχνίδια του Κυπέλλου είναι τελείως διαφορετικά από του πρωταθλήματος και αν θα περάσεις, θα περάσεις έστω μία ή δύο ομάδες. Εμείς πιστεύω ότι είμαστε πάρα πολύ κοντά στην πρόκριση, θα περιμένουμε βέβαια και το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό. Σίγουρα είναι δύσκολα έτσι όπως γίνονται οι όμιλοι, ήμασταν και σε έναν από τους πιο δύσκολους ομίλους, αλλά από την στιγμή που είχαμε κερδίσει μέσα στο Αγρίνιο, ξέραμε ότι είχαμε περισσότερες πιθανότητες από τις άλλες ομάδες της Football League να περάσουμε στην επόμενη φάση. Παρ’ όλα αυτά κι εμείς σήμερα βάλαμε πέντε παιδιά που δεν είχανε παίξει την Παρασκευή με την ΑΕΚ. Είναι παιδιά όμως που τα υπολογίζω πάρα πολύ, δεν θεωρούμε εμείς κανέναν ούτε βασικό, ούτε αναπληρωματικό, όπως είναι και ο τερματοφύλακάς μας ο Σικαλιάς, ο Μπάμπης Οικονομόπουλος, ο Παγώνης, που δεν είχε παίξει επειδή είχε κόκκινη και ο Μαρτσάκης και ο μικρός ο Νύκταρης. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο μπορεί να μην είχαμε ρυθμό, ο αντίπαλος ήταν πιο καλός από εμάς, έτσι πιστεύω εγώ. Στο δεύτερο όμως και με τις αλλαγές που κάναμε αλλά και με την πάροδο του παιχνιδιού ήμασταν πολύ καλύτεροι, είχαμε χάσει δυο ευκαιρίες πιο μπροστά από το πέναλτι, χάσαμε και το πέναλτι, όμως το βασικό για να κερδίσεις είναι να βάλεις και τη μπάλα στα δίχτυα. Νομίζω ότι ήμασταν καλοί στο δεύτερο ημίχρονο, θέλαμε να κερδίσουμε για να εξασφαλίσουμε από σήμερα την πρόκριση και θα ήμασταν η μοναδική ομάδα, όχι μόνο της Football League αλλά και από αυτές της Super League που θα είχε εξασφαλίσει την πρόκριση, δεν τα καταφέραμε όμως. Θέλαμε και να μην χάσουμε για να έχουμε το πάνω χέρι. Θα δούμε και το επόμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό και μετά θα κοιτάξουμε το Κύπελλο όταν θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό εδώ, δεν ξέρω πότε θα γίνει, αν θα γίνει το Δεκέμβριο ή το νέο έτος. Θέλαμε να κερδίσουμε και για τον κόσμο μας, γιατί όταν παίζεις στο γήπεδό σου πρέπει να κερδίζεις και να ανεβάζουμε και την ψυχολογία μας και έχουμε και στο μυαλό μας, να μην κρυβόμαστε, το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανηλειακό, που θα είναι πάρα πολύ δύσκολο και σε ένα γήπεδο πάρα πολύ κακό».

Για την χαμηλή συγκομιδή γκολ στα τελευταία ματς:

«Σίγουρα όταν έχεις πετύχει μόνο ένα γκολ είναι χαμηλή, αλλά νομίζω ότι στην Ερμιονίδα παίζαμε 60 λεπτά με παίκτη λιγότερο και είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Τα παιχνίδια της Β’ Εθνικής ξέρετε πώς είναι, τα πιο πολλά κρίνονται στο γκολ. Όπως είπε και ο συνάδελφός σας ο Ολυμπιακός Βόλου έχει δύο ήττες ήδη, παρόλο που έχουν κάνει πάρα πολύ καλή προσπάθεια. Κοιτάς πρώτα να μην δεχθείς το γκολ, να πετύχεις το γκολ και να πάρεις εσύ κεφάλι στο παιχνίδι και να έχεις το πάνω χέρι. Νομίζω εγώ ότι στο μόνο παιχνίδι που δεν έχουμε κάνει πάρα πολλές φάσεις, γιατί και σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολλές φάσεις, πιστεύω ότι είχαμε τέσσερις-πέντε φάσεις κλασικές για γκολ, μιλάω για το δεύτερο ημίχρονο, γιατί στο πρώτο ημίχρονο πρώτη φορά έπαιξε αυτή η ομάδα μαζί και λογικό είναι όταν παίζεις παιχνίδι κυπέλλου και πιστεύω και με τον Παναθηναϊκό, πρώτα ο Θεός αν προκριθούμε, πάλι θα παίζουν κι άλλα παιδιά, γιατί δεν γίνεται να παίζεις, εδώ βλέπουμε μεγάλες ομάδες να παίζουν Παρασκευή, Τρίτη, Κυριακή. Η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσε να είχε ρυθμό, ήταν λογικό, αλλά σίγουρα όταν δεν βάζεις τη μπάλα μέσα στα δίχτυα δεν μπορείς να κερδίσεις. Σίγουρα μας προβληματίζει, αλλά νομίζω ότι στα πιο πολλά παιχνίδια κάνουμε φάσεις. Αλλά σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι ο Πάγκαλος είχε δύο πέναλτι, ένα που έχασε κι άλλο ένα που έγινε μια φάση και ήταν το ίδιο σαν πέναλτι. Άλλα όλοι χάνουν πέναλτι, το είδαμε και την Κυριακή στο ντέρμπι, έτσι είναι η μπάλα. Στο άλλο παιχνίδι του Κυπέλλου είχε σκοράρει σε αυτή τη φάση, θα δούμε. Σίγουρα όμως πρέπει να βελτιωθούμε στο σκοράρισμα, αλλά στην αμυντική λειτουργία της ομάδας νομίζω όποια παιδιά παίζουνε παίρνουν άριστα και δεν νομίζω ότι είναι μόνο τα παιδιά που παίζουν στην άμυνα, είναι και οι τερματοφύλακές μας καλοί, αλλά είναι κι όλα τα παιδιά που από την επίθεση κάνουν πολύ καλή άμυνα».

Για το αν τον προβληματίζει το ότι δεν κάνει πολλές φάσεις ο ΑΟΧ: 

«Σήμερα είναι και μία ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού, γιατί είναι παιχνίδι Κυπέλλου, κι από τη στιγμή που εμείς θέλαμε τη νίκη, γι’ αυτό και τελευταία αλλαγή, παρόλο που και ακόμα και η ισοπαλία αν έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε στο άλλο παιχνίδι μπορεί να είναι σαν πρόκριση παίζαμε με τέσσερις επιθετικούς, με Πάγκαλο, Κρητικό, Γουέλκαμ και τον Καραλή, κι αυτό για να τους ανοίξουμε από τα πλάγια. Νομίζω ότι ο αντίπαλος δεν ήταν πολύ καλά κλεισμένος, έψαχνε και την αντεπίθεση, έψαχνε και το γκολ και έτσι και εμείς είχαμε πολύ γρήγορες επιστροφές και γι’ αυτό πιστεύω δεν δεχθήκαμε κάποιες φάσεις. Η αντίπαλη είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και το κυριότερο δεν είχε να χάσει και πολλά πράγματα, ενώ εμείς αν δεχόμασταν ένα γκολ θα ήμασταν σε πολύ δύσκολη θέση».

Απομαγνητοφώνηση: Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook