Την Πέμπτη ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον σημαντικό αγώνα του Πλατανιά με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα γίνει το Σάββατο στα Περιβόλια.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από το Official Store που βρίσκεται στα Χανιά, καθώς και από τα γραφεία της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ στον Πλατανιά, καθημερινά μέχρι και την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως τις 14:00.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά:

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι από αύριο, Πέμπτη 30 Οκτωβρίου, ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Νοεμβρίου, στις 15.00, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014 – 2015.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από το Official Store της ομάδας μας στα Χανιά (στη συμβολή των οδών Κυδωνίας και Παρθενίου Κελαϊδή, απέναντι από την είσοδο του ΚΤΕΛ) και από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά, καθημερινά έως και το Σάββατο 1 Νοεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι.

Εισιτήρια θα διατίθενται και απογευματινές ώρες στα Χανιά (Official Store), την Πέμπτη 30/10 και την Παρασκευή 31/10, από τις 18.00 έως τις 21.00, καθώς επίσης και από τα εκδοτήρια του γηπέδου, την ημέρα του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

• Θύρες 1 & 2: 15 ευρώ.
• Θύρα 3: 10 ευρώ.


Flashnews.gr