Ο Πλατανιάς δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την υπεροχή σε κάποιο γκολ και έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 9η αγωνιστική της Super League, με τις δύο ομάδες να παραμένουν παρέα στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε να ξεκινάει πιο ορεξάτα, αλλά η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου άνηκε στον Πλατανιά, που με υπομονή στο παιχνίδι του και καλή κυκλοφορία της μπάλας κατάφερε να μεταφέρει για αρκετά μεγάλο διάστημα το σκηνικό κοντά στην περιοχή του Βελλίδη. Η Χανιώτικη ομάδα άγγιξε το γκολ στο 22’ με το σουτ του Τσουράκη, που προσέκρουσε στο δοκάρι, ενώ είχε κι άλλες καλές προσπάθειες.

Εξουδετερώνοντας Ίλιτς και Τσάβες ο Πλατανιάς, ο μόνος που έμεινε να δημιουργεί προβλήματα στην ερυθρόλευκη άμυνα ήταν ο Ακόστα, που παραλίγο να κάνει τη ζημιά στο 45’, αλλά ο Ολιμπά αν και… κρύος, όντας θεατής για ένα ημίχρονο, επενέβη θετικά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς είχε και πάλι την υπεροχή αλλά οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη είχαν κλείσει πολύ καλά τους χώρους και με τους Μπέριο και Λίλα σε πολύ καλή ημέρα δεν επέτρεψαν στους ερυθρόλευκους να γίνουν απειλητικοί.

Δύο σουτ του Μενδρινού που έφυγαν αρκετά έξω από την εστία ήταν όλη η επιθετική παρουσία του Πλατανιά στο β’ μέρος.

Με τον Τσάβες να ανεβάζει κάπως την απόδοσή του ο ΠΑΣ έγινε πιο απειλητικός σε σχέση με το πρώτο κομμάτι της αναμέτρησης, αλλά δεν βρήκαν στόχο τα σουτ του Αργεντινού άσου και του Γιάκου.

Αν και δεν του έτυχαν πολλές δύσκολες φάσεις έκανε αρκετές λανθασμένες υποδείξεις ο Κομίνης εις βάρος και των δύο ομάδων, με κυριότερη την άδικη κάρτα στο Δημήτρη στο 27’, σε φάση που του έγινε φάουλ και δεν το έκανε ο ίδιος πάνω στον Τσάβες.

Tο φιλμ του αγώνα

8’Σουτ του Χαρίση δεν ανησυχεί ο Ολιμπά, η μπάλα καταλήγει άουτ.
12’ Σέντρ του Τσουράκη, ο Βελλίδης διώχνει προ του Κουλιμπαλί, κεφαλιά του Τέτε άουτ.
15’ Νέο σουτ του Χαρίση δεν ανησυχεί ξανά ο Ολιμπά.
17’ Σέντρα του Ναζλίδη ο Τσουράκης υπό την πίεση του Μπέριου στέλνει τη μπάλα άουτ.
22’ Μακρινό σουτ του Τσουράκη στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Βελλίδη.
24’ Δυνατό σουτ του Αγκιλέρα, πάνω από την εστία του Βελλίδη η μπάλα.
28’ Μπαλιά του Τέτε στην πλάτη της άμυνας για τον Ναζλίδη, που προσπάθησε να αποφύγει τον Χαρίση για να βρεθεί απέναντι από τον Βελίδη, αλλά τον έκοψε αποτελεσματικά ο 19χρονος μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα.
38’ Νέα ιδανική μπαλιά του Τέτε για τον Ναζλίδη, που δεν βρίσκει όπως θα ήθελε με το κεφάλι τη μπάλα και τη στέλνει άουτ.
44’ Σέντρα του Τζίλβαν, περνάει από όλους η μπάλα, ο Τσουράκης αποφεύγει τον Μιχαήλ και κάνει το επικίνδυνο γύρισμα, με τον Λίλα να κόβει σωτήρια μπροστά από τον Ναζλίδη.
45’ Ωραία συνεργασία Ακόστα-Ίλιτς, ο Ολιμπά θα χρειαστεί να επέμβει για πρώτη φορά στο ματς, αποκρούοντας σε κόρνερ το σουτ του Ισπανού.
54’ Σουτ του Μενδρινού αρκετά έξω από την εστία η μπάλα.
62’ Σουτ του Τσάβες άουτ.
64’ Ίδια κατάληξη στο σουτ του Γιάκου.
72’ Φάουλ του Τσάβες από πλάγια θέση διώχνει με γροθιές ο Ολιμπά.
86’ Μακρινό σουτ του Μπανανά στο πάνω μέρος των διχτύων της εστίας του Βελλίδη η μπάλα.
90+3’ Σουτ του Μενδρινού αρκετά άουτ.

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Καρατζίκας (Αθηνών)-Σταθόπουλος (Ηλείας)
Κίτρινες κάρτες: Δημήτρης (27’), Χαρίσης (52’), Μιχαήλ (68’)

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Ιτούα, Δημήτρης, Τέτε (74΄Μαχαμάτ), Αγκιλέρα, Μενδρινός, Τσουράκης (84’ Φιγκέιρα), Τζίλβαν, Ναζλίδης (67’ Τόρες).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ (75’ Φόνσι), Χαρίσης (55’ Γιάκος), Μπέριος, Στρούνα, Λίλα, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Τσάβες, Ακόστα, Ίλιτς (46’ Σαπαλίδης).


Λευτέρης Αντωνακάκης

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook