Πρωτοφανής φρίκη: Τζιχαντιστές βάζουν μωρό να κλωτσήσει κομμένο κεφάλι! (φωτο)

Σε επίπεδα πρωτοφανούς φρίκης φθάνει η βία των εγκλημάτων από τους τζιχαντιστές του ισλαμικού Κράτους.

Οι τζιχαντιστές εξοικειώνουν ανήλικα παιδιά με την ιδέα του θανάτου και την αποτρόπαιη πράξη του αποκεφαλισμού, χωρίς να διστάσουν να «μυήσουν» σε αυτό το αποτρόπαιο σκηνικό ακόμη και βρέφη.

images.watchit.gr.jpg
Σε ιδιαίτερα σκληρές φωτογραφίες που αποκάλυψε η Daily Mail, διακρίνεται η ανατριχιαστική εικόνα ενός πατέρα που βοηθά ένα βρέφος (πιθανότατα το παιδί του) να κλωτσήσει το κομμένο κεφάλι ενός Σύρου στρατιώτη!
1414838184916_wps_21_Twitter_grabs_from_the_pa.jpg

Σε δεύτερη φωτογραφία που αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα, διακρίνεται το άψυχο σώμα του νεκρού, δεμένου σε σίδερα (πιθανότατα βασανίστηκε πριν τον σκοτώσουν) και με το κομμένο κεφάλι ακουμπισμένο στα πόδια του.

Γύρω του είναι μικρά παιδιά, ηλικίας (τα περισσότερα) κάτω των 10 ετών, τα οποία δείχνουν να μην σοκάρονται από την εικόνα του νεκρού…

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το κεφάλι μάλλον έχει κοπεί αρκετές μέρες πριν καθώς βρίσκεται σε αποσύνθεση, ενώ φέρει και βαθιά πληγή, μάλλον από μαχαίρι.
1414838294950_wps_22_syria_isis_hello_kitty.jpg
Ο άνδρας που κρατά το βρέφος πιστεύετε ότι είναι συγγενής του Ζεχράν Αλούς, αρχηγού της οργάνωσης της Τζαϊς αλ Ισλάμ (εκ των ομάδων του Ισλαμικού Μετώπου), ο οποίος είχε γίνει γνωστός στο παγκόσμιο μετά από μία ομιλία σε αντάρτες όπου κρατούσε σημειώσει σε τετράδιο… Hello Kitty!

star.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟΣ