Η Ελληνική Εταιρεία Αυτοεκτίμησης και Συμβουλευτικής προσφέρει το πιστοποιημένο από το από το Σ. Ψ. Πανεπιστημίου Αιγαίου πρόγραμμα «Εκπαίδευσης Συμβούλων Αυτοεκτίμησης». 
Η έναρξη του προγράμματος στα Χανιά θα γίνει το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στην αίθουσα Λεκτόριο, Μίνωος 31.
Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα για:
Πιστοποίηση, Αξιολόγηση και Δίπλωμα Συμβούλου Αυτοεκτίμησης από την Ελληνική Εταιρεία Αυτοεκτίμησης και Συμβουλευτικής Ε.Λ.Ε.Α.Σ.
Εγγραφή ως Μέλος του Διεθνούς Συμβουλίου Αυτοεκτίμησης με πιστοποίηση από USA
Απευθύνεται σε:
Φοιτητές όλων των τμημάτων που έχουν καλύψει το βασικό κορμό μαθημάτων
Ψυχολόγους, Δασκάλους, Καθηγητές, Παιδαγωγούς, Κοινωνικούς Λειτουργούς, Λογοθεραπευτές
Στελέχη Επιχειρήσεων
Πτυχιούχους Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Διετή Εκπαίδευση: 
(20 μήνες) – Φοίτηση μια φορά το μήνα Σάββατο ή Κυριακή
Θεωρητική Κατάρτιση: Ψυχομετρία της Αυτοεκτίμησης- Ψυχομετρικά, Σχολική και Εφηβική Αυτοεκτίμηση, Στρατηγικές Κινήτρων, Προσωπικότητα και Αυτοεκτίμηση, Ανθρώπινες Σχέσεις και Αυτοεκτίμηση κ.α.
Πρακτική Εξάσκηση: Αρχές του Ηλιοτροπίου K.CC London, Εκπαιδευτική Αυτοεκτίμηση για Συστήματα, Τεχνικές ενίσχυσης αυτοεκτίμησης, Βιωματικά Εργαστήρια, Πρακτική εργασία- Σχολεία, Ομάδες, Εργασιακά Συστήματα κ.α. 
Πληροφοριίες-εγγραφές: www.europe-esteem.gr ●6977911222 ● 210-9627259
Η Δρ. Σίμου Simou Foundation έχει αποκλειστικά τα δικαιώματα για τη χώρα μας στην εφαρμογή των προγραμμάτων του Διεθνούς Συμβουλίου για την Αυτοεκτίμηση, με στάθμιση για τα ελληνικά δεδομένα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook