Οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών του ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ και ΚΥΣΔΕ θα διεξαχθούν την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014 από τις 9.00 έως και τη δύση του ηλίου στο 2ο Γυμνάσιο Χανίων, Κοραή 1 (Ρολόι) Χανιά.

Δικαίωμα του εκλέγειν έχουν όλοι ανεξαιρέτως οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι αναπληρωτές καθηγητές, οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι εκπαιδευτικοί που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί ενώπιον δυο (2) εφορευτικών επιτροπών με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του βιβλιαρίου υγείας.

Για διευκόλυνση των εκλογέων και τη διασφάλιση της ευρύτερης δυνατής συμμετοχής, χορηγούμε άδεια μιας (1) ημέρας σε όλους τους εκπαιδευτικούς, που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Σας τονίζουμε ότι η συμμετοχή στη διαδικασία εκλογής εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια αποτελεί εκπλήρωση υπηρεσιακού καθήκοντος και ως εκ τούτου η συμμετοχή κρίνεται σκόπιμη.
Οι Δ/ντές των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν τόσο τους εκπαιδευτικούς όσο και τους μαθητές του σχολείου τους, καθώς και το ΚΤΕΛ Χανίων Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook