Σε μία εποχή που αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των δισεκατομμυριούχων σε όλον τον κόσμο, οι κατασκευαστές στο Λονδίνο δεν θα μπορούσαν παρά να εκμεταλλευτούν το γεγονός, ρίχνοντας στην αγορά πολυτελέστατες κατοικίες, αξίας πολλών εκαατομμυρίων.

Η Telegraph ρίχνει μία ματιά στα πιο χλιδάτα ακίνητα που απευθύνονται φυσικά σε κροίσους με ανάλογα πορτοφόλια.

\"\"

Αυτή η έπαυλη στο Cambridge μόλις κυκλοφόρησε στη σούπερ-πολυτελή στεγαστική αγορά του Piccadilly. Oι τιμές αγοράς ακινήτων στο κεντρικό Λονδίνο παραμένουν στάσιμες για πρώτη φορά τα τελευταία 4 χρόνια, σύμφωνα με έκθεση της  Knight Frank.

\"\"

Το μέγαρο διαθέτει 25 κρεβατοκάμαρες και είχε καταστραφεί πλήρως κατά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Φημολογείται ότι πωλείται 250 εκατομμύρια στερλίνες.

\"\"

Σε αυτό το σπίτι μεγάλωσε η Βασίλισσα Ελισάβετ η Β\’ από το 1927 έως το 1937. Η τιμή πώλησης του είναι ανάλογη της ιστορίας του.

\"\"

Αυτή η κατοικία στο Mayfair πωλείται 27 εκατομμύρια στερλίνες. Διαθέτει έξι κρεβατοκάμαρες και βρίσκεται στην προνομιακή αγορά του κεντρικού Λονδίνου. Σύμφωνα με το μεσιτικό γραφείο, Wetherell, που εξειδικεύεται σε πολυτελείς κατοικίες, η χλιδή περισσεύει σε όλα τα δωμάτια του.

\"\"

Η κατοικία αυτή αποτελεί οδηγό για τα σπίτια που θέλουν να συμπεριληφθούν στα πολυτελέστερα του Λονδίνου.

\"\"

Μία ματιά στο wine-room και το μπαρ που διαθέτει δεν αφήνει καμία αμφιβολία…

\"\"

\"\"

Αυτή η κατοικία στη Waverton Street αποτελεί ένα ιδιωτικό project που έχει χρηματοδοτήσει ένας επενδυτής από τη Μέση Ανατολή.

\"\"

Διαθέτει μέχρι και ιδιωτική κινηματογραφική αίθουσα.

\"\"

Καθώς ο αριθμός των δισεκατομμυριούχων αυξάνεται σε όλον τον κόσμο, οι κατασκευαστές επενδύουν σε υπερπολυτελή ακίνητα.

\"\"

newmoney.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook