Τις προθέσεις του Ολυμπιακού αναφορικά με το τι θα πράξει με τον Ντένις Επσταίν περιμένουν στον Εργοτέλη προκειμένου στη συνέχεια να κάνουν την κίνηση τους για το δανεισμό του αριστεροπόδαρου Γερμανού μέσου που ενδιαφέρει την κρητική ομάδα. 
Ο Επσταίν αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία τη χρονιά που μας πέρασε στη Κέρκυρα και αποτελεί διακαή πόθο του Νίκου Καραγεωργίου για να καλύψει το αριστερό άκρο της επίθεσης. 
Ο Γερμανός δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού και το ζήτημα είναι το αν θα δοθεί εκ νέου δανεικός από τους «ερυθρόλευκους» η θα λύσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πειραιά. 
Αν δοθεί δανεικός ο παίκτης ο Εργοτέλης θα επιδιώξει να τον κάνει δικό του προσπαθώντας όμως να καλύψει και ο Ολυμπιακός ένα μέρος του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή αφού το ετήσιο συμβόλαιο του Γερμανού μέσου αγγίζει τις 220.000 ευρώ ποσό που κρίνεται απαγορευτικό για την φετινή πολιτική που ακολουθεί ο Εργοτέλης στο οικονομικό κομμάτι. 

Στη γωνία και για Τσεσνάουσκις 

Ο Εργοτέλης παρακολουθεί και ακόμη ένα μέτωπο σε ότι έχει να κάνει με τον Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις. Ο Λιθουανός είναι θέμα χρόνου να μείνει ελεύθερος από τον Άρη και όταν γίνει αυτό, ο Εργοτέλης θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του αρκεί ο ποδοσφαιριστής να ρίξει βέβαια κατά πολύ τις απαιτήσεις του, σχετικά με το συμβόλαιο που είχε φέτος στον Άρη και ήταν 230.000 ευρώ. 
Στον Τσεσνάουσκις ο Εργοτέλης αναμένεται να κάνει μια πρόταση της τάξεως των 150.000 ευρώ και το θετικό στο να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή είναι και η επιθυμία του ίδιου του παίκτη που θέλει να επιστρέψει στον Εργοτέλη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook