Την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να ξεκινήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία της ανάκρισης για την υπόθεση θανάτου της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη, που έχασε τη ζωή της ανήμερα του Πάσχα, συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη του Ρεθύμνου και όχι μόνο.

Τη δικογραφία έχει στα χέρια του από τα μέσα Μαΐου ο ανακριτής Ρεθύμνου, Αθ. Μαρνέρης, ο οποίος και κατά τις πληροφορίες έχει ήδη στείλει τις πρώτες κλήσεις για να προσέλθουν οι πρώτοι μάρτυρες, που εμπλέκονται με την υπόθεση.

Η δικογραφία έχει σταλεί από τον εισαγγελέα Ρεθύμνου, Στ. Ζαρκατζιά παραπέμποντας τον 23χρονο και τον 17χρονο, που συνδιασκέδαζαν με την 16χρονη Στέλλα τη νύχτα της Μεγάλης Παρασκευής για θανατηφόρα έκθεση και για βιασμό (καταναγκασμό σε ασελγείς πράξεις), καθώς και τους γονείς του 17χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ο ανακριτής πρόκειται να καλέσει σε καταθέσεις τους δύο ιατροδικαστές, Αντώνη Παπαδομανωλάκη και Σταμάτη Μπελιβάνη, τους γιατρούς και τους εργαζομένους στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, που έχουν ήδη καταθέσει στην προανακριτική φάση, καθώς χειρίστηκαν το περιστατικό εισαγωγής της ανήλικης σε κατάσταση μέθης στο νοσηλευτικό ίδρυμα, τους δύο νεαρούς που διασκέδαζαν μαζί της και που κατανάλωσαν όλοι μαζί ποσότητα αλκοόλ, τους γονείς τους, καθώς επίσης και όποιον άλλον κρίνει ότι θα πρέπει να κληθεί να καταθέσει για την υπόθεση.

Ακολούθως, ο ίδιος θα κρίνει αν, ποιοι και με ποιες κατηγορίες θα πρέπει να παραπεμφθούν να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη για το θάνατο της μικρής Στέλλας.

 

goodnet.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook