Το ΔΣ του ΣΟΑΑ συνεδρίασε χθες Τρίτη 4/11/14 και ώρα 10:00 αναφορικά με τη διεξαγωγή Εκλογών και Καταστατικής Συνέλευσης στις 12/11/14, με δεδομένο το ότι:
Κατά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων στις επικείμενες εκλογές, ευρέθησαν μόνο πέντε (5) υποψηφιότητες για το ΔΣ και δυο (2) για την Εξελεγκτική Επιτροπή, αντί των τουλάχιστον έντεκα (11) και πέντε (5) αντιστοίχως που απαιτεί το υπάρχον καταστατικό.
Με το παραπάνω δεδομένο το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:
1. Αναβολή των εκλογών για την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015 σε ώρα και τοποθεσία που θα ανακοινωθεί προσεχώς. Λήξη προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων την Τρίτη 12 Μαΐου 2015, ώρα 22:00, με επιστολή, e-mail, ή φυσική παρουσία στα γραφεία του Συνδέσμου.
2. Αναβολή της Καταστατικής Συνέλευσης για την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015 στον ίδιο χώρο με τις εκλογές και δυο ώρες νωρίτερα από την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης. Το υπάρχον καταστατικό του Συνδέσμου, μαζί με τις προτεινόμενες από το ΔΣ τροποποιήσεις, θα αναρτηθεί εντός ολίγων ημερών στο διαδίκτυο (www.soaa.eu), προκειμένου τα ενδιαφερόμενα μέλη να ενημερωθούν και τοποθετηθούν για τις επικείμενες (πιθανόν και άλλες) αλλαγές.
3. Η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014 Γενική Συνέλευση, θα γίνει κανονικά στο «Φλοίσβος Park», όπως έχει από ημερών ανακοινωθεί. Ώρα έναρξης 20:00
Τέλος το ΔΣ εκφράζει την ελπίδα ότι, το χρονικό διάστημα της αναβολής σε συνδυασμό με τη ζύμωση που θα προκύψει από την σε λίγες ημέρες Γενική Συνέλευση, θα ευαισθητοποιήσει τους οδηγούς, ούτως ώστε να επανδρώσουν τον ΣΟΑΑ, σε μια εποχή που η δύναμη των ενωμένων οδηγών είναι αναγκαία όσο ποτέ. Σε αντίθετη περίπτωση ο Σύνδεσμος θα οδηγηθεί σε μαρασμό αδικώντας μια ιστορία σχεδόν 50 ετών, προϊόν της οποίας είναι (σε μεγάλο ποσοστό), η δημιουργία της Ομοσπονδίας.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook