Κάθε δευτερόλεπτο κατατίθενται 300 δελτία. Από την προηγούμενη Κυριακή μέχρι σήμερα παίχτηκαν περισσότερα από 17,5 εκατ.ευρώ.

Φρενίτιδα. Από τον άνδρα που έγινε πρώτο θέμα το πρωί χάρη στην πρωινή εκπομπή του Σκάι που τον εντόπισε να καταθέτει σε πρακτορείο ποσό 3.000 ευρώ επειδή είδε όνειρο τους 13+3 αριθμούς στους οποίους στοιχημάτισε, μέχρι τους υπέργηρους ή τα παιδιά που κάνουν όνειρα.

Σε αυτό το τεράστιο εργοστάσιο ονείρων στο οποίο έχει μετατραπεί η σημερινή κλήρωση του Τζόκερ όπου υπολογίζεται ότι ο νικητής ή οι νικητές, όσοι δηλαδή μαντέψουν το συνδυασμό των 5+1 τυχερών αριθμών, θα μοιραστούν 17 εκατ.ευρώ έχουν «επενδυθεί» συνολικά περισσότερα από 90 εκατ.ευρώ! Ο νικητής (ή οι νικητές) που θα προβλέψει όλους τους αριθμούς της κληρωτίδας προβλέπεται να εισπράξει 17 εκατ.ευρώ.

\"\"

Είναι ενδεικτικό ότι από την προηγούμενη Κυριακή, από το τελευταίο τζακ ποτ δηλαδή, μέχρι και σήμερα παίχτηκαν περίπου 17,5 εκατ.ευρώ.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις από τα πρακτορεία η κίνηση και η… φρενίτιδα στα πρακτορεία δεν θυμίζει απλώς αλλά έχει ξεπεράσει την κλήρωση της Κυριακής, αν και πρόκειται για καθημερινή.

Το ρεκόρ παραμένει στον Απρίλιο του 2010 όταν είχαν μοιραστεί σε τρεις τυχερούς, έπειτα από 14 τζακ ποτ, 19,2 εκατ. ευρώ.

Το επόμενο μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ από το Τζόκερ είναι 14 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία μοιράστηκαν επίσης τρεις τυχερούς το 2006, ενώ τον Ιανουάριο του 2009 ένας υπερτυχερός είχε κερδίσει 11 εκατ. ευρώ, που παραμένει μέχρι σήμερα το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει ένας μόνο παίκτης.

\"\"

Αυτή την στιγμή, στα πρακτορεία κατατίθενται περισσότερα από 300 δελτία το δευτερόλεπτο. Οι πράκτορες υπολογίζουν ότι την τελευταία ώρα πριν την κλήρωση που θα γίνει στις 21:00 -από τις 19:30 μέχρι τις 20:30, δηλαδή αφού εκείνη την ώρα σταματά η κατάθεση δελτίων- θα παρουσιαστεί η μεγαλύτερη κίνηση.

\"\"

\"\"

Καλή επιτυχία σε όλους και… ψυχραιμία! 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook