Η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου «απέκλεισε» την 25χρονη Καταρίνα Σρέκοβιτς επειδή αποσπά με την ομορφιά της τους παίκτες

Είναι όμορφη, ικανή, αντικειμενική ρεπόρτερ, αλλά για τους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου είναι persona non grata.

\"\"

\"\"

\"\"
Ο λόγος για την 25χρονη ρεπόρτερ Καταρίνα Σρέκοβιτς, η οποία καλύπτει τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της ομάδας του Βελιγραδίου για το θεματικό κανάλι Crvena zvezda.

\"\"

\"\"

\"\"
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η γοητευτική δημοσιογράφος αποσπά την προσοχή των παικτών με αποτέλεσμα να μην αποδίδουν τα μέγιστα.

\"\"

\"\"
Ετσι, η νεαρή Καταρίνα κλήθηκε από τους αρμοδίους της ομάδας να πάψει να εμφανίζεται στο γήπεδο την ώρα που προπονούνται ή παίζουν οι ποδοσφαιριστές του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου.

\"\"

\"\"

«Παραδέχομαι πως στην αρχή υπήρχαν κάποια προβλήματα, αλλά τώρα οι παίκτες με έχουν συνηθίσει. Μου ζητήθηκε κάποιες φορές να φύγω γιατί οι ποδοσφαιριστές διαμαρτυρήθηκαν πως δε μπορούσαν να συγκεντρωθούν επειδή τους αποσπούσα την προσοχή», εξήγησε η Σρέκοβιτς, η οποία είναι φανατική της ομάδας και συχνά αναρτά φωτογραφίες ντυμένη στα χρώματα του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook